Криминалци и криминални групи во МК

Член од
22 јуни 2019
Мислења
924
Поени од реакции
1.430
Далеку од тоа да е таа едната инфлуенсерка.

Имаше муабети и за онаа Мелита Ракичевич дека е девојка на Жила ма да тоа "девојка" подразбира некоја доза романтики така да вајда само ебачица му е била :pos:
Ne e daleko..ambiciite se ima po slikite i pozite se poznava....ama grda e u facata treba noze da rasire ako saka followers...
taka da kako influenserki se smetat, javni profili....sekade slikani so swajpovi po 30 sliki, eden ton fotoshop, filtri na slikite, poziranje na slika(glumenje ludilo). Se sto e preku 1000 followers za influenserki gi smetat.....(prijavuvaa se takvi na ubavina i zdravje influposerki awards)influens imat so bekinite i gazo slikan.

Член од
26 февруари 2020
Мислења
39
Поени од реакции
86
Инаку никој на темава нема спомнато дека Мендо од Прилеп(дилер на големо,4 заложни куќи,крадец и две останато) пред некој месец е паднат во Австрија со 20 кила бело. Интересно е дека Шеваљци го пукаа пред Воденица а Жила го имаше тепано во Интермецо.
Човекот тежи неколку милиони,некој од Прилеп може да се произнесе на темава.

Член од
4 октомври 2019
Мислења
559
Поени од реакции
1.093
Не е спасен, деца има со неа.
Jas se imam so svekorot Mote dobar covek e, se zanimavase so Basket trenerstvo I on sega vo penzija go seta kuceto.... znam samo od muabet deka ziveele mnogu na visoka noga... toj macka bil glaven na nekoi firmi a ovaa ne komentiram....Steta za decata...

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.935
Поени од реакции
73.472
Не сте баш во право. И он не беше најсјаен пред да се земат, се зема со нејзе од исти причини, дека беше славна и вртеше пара. Е после кога се родија децата, он се потсмири и си ги гледа цело време, додека оваа ја мочаат сите снабдувачи на бело на афтери.
Они уште многу одамна не се во вистински брак, секој си тера на своја страна уште пред да почне да шмркаа оваа, безразлика што не беа разведени.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
10.525
Поени од реакции
26.209
И тис ама не си видела кога ти ставиле во пијачката
Нејзе може и и го ставиле во пијачката па не видела. Особено ако била во Мрзенци кај конобарот.

Член од
31 мај 2019
Мислења
317
Поени од реакции
999
Дина Лирниченко се вика девојката со која Оки беше у врска долго време, не знам дали она била со него во Ханиоти сега. Природно, прилично грдичка девојка али такви со дрољесто носење како што се носеше она, кај нас ги викаат секс-бомби. Додатно на тоа прилично и се има унаказено со пластични операции мислам во последниов период. Многу сличен стил на таа старлетата од Србија што ја имаше по медиуми дека била во врска со Жила, само што оваа беше во некој си ЕУ-Нато совет кај нас. :brlav:
Некое српско-украинско потекло има мислам.
Украинка или Русинка - Дина Лирниченко со Непозната позиција во .
@NATO
Македонија, татко и' има хотел во Швајцарија поклон од Нарко зетот Орхан Бајрами кој е во 10 год. врска со Дина, бегалец во акцијата "Планина" другар на убиениот Камбер, другарче на Стево. .
@USAmbNMacedonia

Attachments

Член од
18 јули 2023
Мислења
4
Поени од реакции
6
Прочепкај кој профил на фб е популарен моментално ама е деактивиран
MNOGU MI E SMESNO STO MISLITE DEKA SE ZNAETE ZA NEKOGO :)
DEAKTIVIRANIOT PROFIL ZIVEE DVE GODINI VO AMERIKA, A VIE NE MOZETE POD PROZOR DA I PLUKNETE.
Автоматски споено мислење:

Дина Лирниченко се вика девојката со која Оки беше у врска долго време, не знам дали она била со него во Ханиоти сега. Природно, прилично грдичка девојка али такви со дрољесто носење како што се носеше она, кај нас ги викаат секс-бомби. Додатно на тоа прилично и се има унаказено со пластични операции мислам во последниов период. Многу сличен стил на таа старлетата од Србија што ја имаше по медиуми дека била во врска со Жила, само што оваа беше во некој си ЕУ-Нато совет кај нас. :brlav:
Некое српско-украинско потекло има мислам.
PRILICNO GRDICKA DEVOJKA ? ZA ZENA TI ZBORIS ILI ?
ODI VO HANIOTI PROVERI DALI BILE ZAEDNO.

Последно уредено:
Член од
3 декември 2022
Мислења
6
Поени од реакции
15
Инаку никој на темава нема спомнато дека Мендо од Прилеп(дилер на големо,4 заложни куќи,крадец и две останато) пред некој месец е паднат во Австрија со 20 кила бело. Интересно е дека Шеваљци го пукаа пред Воденица а Жила го имаше тепано во Интермецо.
Човекот тежи неколку милиони,некој од Прилеп може да се произнесе на темава.
Сигурен си дека е паднат ?

Kajgana Shop

На врв Bottom