Хорор филмови

Член од
8 декември 2010
Мислења
42
Поени од реакции
6
Хм...одамна не сум гледала некој доообар хорор филм.Голем фан сум на овој тип на филмови и преферирам да ги гледам оние кои влегуваат у психа!'Егзорцизмот на Емили Роуз' како и 'Rosemary's baby' се филмови кои нема да ги заборавам.
Пред неколку недели го гледав вториот дел на 'Paranormal activity' и не ми остави некаков посебен впечаток...
Ако некој,исто така голем фан на хорор филмови има гледано некој ептен добар и страшен,нека пише.:pipi:

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Хм...одамна не сум гледала некој доообар хорор филм.Голем фан сум на овој тип на филмови и преферирам да ги гледам оние кои влегуваат у психа!'Егзорцизмот на Емили Роуз' како и 'Rosemary's baby' се филмови кои нема да ги заборавам.
Пред неколку недели го гледав вториот дел на 'Paranormal activity' и не ми остави некаков посебен впечаток...
Ако некој,исто така голем фан на хорор филмови има гледано некој ептен добар и страшен,нека пише.:pipi:
The House of The Devil.

Poltergeist

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.270
Поени од реакции
2.271
Боби[Мкд];3946672 напиша:
Добар беше дефинитивно, не сум некој обожавател на хорор филмови но прилично беше напнат како што кажа...

п.с Карпентер :drk:

pozz do ice_hendrix shto go najde filmov... xD :pos:
Да не ми ја чепкаш Карпентер, ок?

Инаку бирам филм за вечер,а веќе подолго време во лаптоп ми стои 30 Дена Ноќ. Што хорор е? Немој да е само апла страшен оти со девојчиња ќе го гледам....

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.738
Поени од реакции
11.618

Инаку бирам филм за вечер,а веќе подолго време во лаптоп ми стои 30 Дена Ноќ. Што хорор е? Немој да е само апла страшен оти со девојчиња ќе го гледам....
Со зомби е. Ако се сеќавам добро, во едно градче има 30 дена ден :))) и 30 дена ноќ. И во тие 30 дена ноќ напаѓаат зомби и такви срања...
Не дека кецот е супер интересен, ама сепак подобар е од вториот дел. Двојката е ептен фантастика.

Член од
14 април 2007
Мислења
1.812
Поени од реакции
1.047

Абе со девојчиња хорор филм ли се гледа? :)

Чим си решил да гледаш хорор, барем најди некој друг, девојчињата нема да бидат воодушевени од овој верувај ми.Мене лично не ми се допадна.

M

Mario Gómez

Гостин
Абе со девојчиња хорор филм ли се гледа? :)

Чим си решил да гледаш хорор, барем најди некој друг, девојчињата нема да бидат воодушевени од овој верувај ми.Мене лично не ми се допадна.
И мене не ми се допадна толку, но го изгледав до крај онака чисто да видам што ќе се деси. Ебен се жртвуваше за девојката. :( Loser.

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Дајте некој добар хорор,со некој фрик кај што убива луѓе итн....Фала однапред :smir:

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.650
Поени од реакции
11.727
може некој да ми каже од каде можам да го симнам The Final Destination 4?? pls anyone

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Тој филм е најдобриот некогаш направен од слешерски стил на хорор, како што бараше он. Дали е стар врска нема ако си прав љубител на филмови напротив токму старите се 100 пати подобри од новите (поготово хорорите) а згора на тоа, само прочитај кој е режисер на филмот, толку :) најде за кој филм да замериш, 1/3 од светот го рачунаат за најдобар хорор на сите времиња :)

може некој да ми каже од каде можам да го симнам The Final Destination 4?? pls anyone
Џабе ќе го симнуваш катастрофа е.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Зашто само тој? ај да бидеме реални, колку стари хорори сте гледале? сте го гледале Black Christmas? Burnt Offerings, Don't Look Now, The Tenant, The Changeling, Prince Of Darkness, The Fog, Eyes Of A Stranger,Carnival Of Souls,Tourist Trap?

Имаш ли нешто од овие гледано?

Kajgana Shop

На врв Bottom