dragonsky
Hate leads to suffering
- Член од
- 25 декември 2010
- Мислења
- 43.407
- Поени од реакции
- 85.358
Добар е дресов бе
Ама како излезе трансферов со Лукаку од секаков аспект... мислам дека е #1 најлош трансфер и ќе остане долго долго време така.
Ме мрзи да мислам на сите трансфери во историја, ама и надвор од Челзи има шанса да биде најлош трансфер во историја ова...
Автоматски споено мислење:
Челзи имал мнооооогу лоши трансфери.Пишав пред некое време, Интер ни го опнаа 2 пати и сега мислат дека треба да играме како што тие ќе свират.
Моментално, како што изгледа, Челзи си завзема став и тоа ги живцира Интер и интерашите.
Дечки ок е, не одравте, доста е веќе. Смирете се и платете си ако го сакате назад.
Прочитав дека со Јуве разговарале за Лукаку+25 за Влахович и овие од Интер биле FURIOUS. Ок, јас би да се деси ова, па многу ќе се радувам.
Ни на Интер ќе му е по ќеиф, ни на Лукаку, па и на Јуве што земаат бебе кое што ќе плаче по директен ривал.
Ако се деси ова ќе е Win-Win-Win за Челзи, и додај плус дека ќе имаме 9ка во Влахович.
BTW излезе новиот дрес.
До сега имам земано ама преку другари во странство а не сум купувал до директно сам.
Гледам на chelseamegastore дека новиот дрес ќе може да се купи дури од средина на Август.
Некој има земано претходно да ми кажете како и од каде да порачам?
Ама како излезе трансферов со Лукаку од секаков аспект... мислам дека е #1 најлош трансфер и ќе остане долго долго време така.
Ме мрзи да мислам на сите трансфери во историја, ама и надвор од Челзи има шанса да биде најлош трансфер во историја ова...