Kadaif
M.D.
- Член од
- 21 јануари 2008
- Мислења
- 6.858
- Поени од реакции
- 8.419
Имаш сериозен проблем со логичкото размислување.... види, ако ми ги следиш коментарите секогаш насочувам за лично мое искуство почитувам секоја специјалност или супспецијалноста, но никогаш не потпаѓам под авторитет на истите, ценам мислење и затоа одам на преглед, морам според правилата на нештата, но не да биде тоа како кажуваш ти „да верувам“, а најмалку „слепо верување“, впрочем тоа си го докажав и со одбивање на нешто што не е по мое мислење и по дефиниција што значи вакцина, а ова генетскиот новитет, неиспитан, недокажан како вакцина - „антиковид вакцина“ и покрај притисокот од многуте авторитети и експерти, под притисок дека „сите тоа го прават“, под притисок дека ќе бидам остранета од работа со заканување со отказно решение, јас не попуштив и си останав доследна на моето мислење за мое здравје, тоа не значи дека не почитувам и туѓо мислење, дали можеш да ме разбереш?
... книга можам да напишам (а може ќе го сторам тоа понатака) за разни дешаванки во здравството што секогаш „одат под ќилим“, преголемо искуство имам за да може некој да манипулира со мене во било која смисла и област, единствена можеби мана што сакам да помогнам, а после тоа добивам „шамари“ , но како да е таа сум и тоа е тоа!
Податоци можеш да најдеш на google меѓутоа за жал не можеш да ги процесуираш правилно.