- Член од
- 29 јуни 2014
- Мислења
- 26.174
- Поени од реакции
- 42.901
се надевам дека ордите не влегоа во твоето афлуентно маало кое има и чланак на Википедија.восклик и радост од твоја страна, да се знае дека вредиш помалку и од ордите.
се надевам дека ордите не влегоа во твоето афлуентно маало кое има и чланак на Википедија.восклик и радост од твоја страна, да се знае дека вредиш помалку и од ордите.
Не знам. Ако имам некакви факти ќе ги споделам овде. Работата е што последниве 2 дена навистина ништо не може да се најде на нет. Може и навистина се завршило па затоа веќе нема видеа.Mislam i sam ne vervas deka internetot vo cela Francija beshe iskluchen..Taka si mislam jas...
Не ти е целосно.Тројца уметници се фотографирале во близина на архитектонско уметничко дело.
Образложено!
A ti u koja drzava si?Ti rabotis kako crnec.... nemas n3kakov benefit od drzavata.... tie imaat azil se I'm e plateno... samo prodavaat droga I pravat po 8 deca...imaat stan kirija penzii a ti rabotis kako Rob samo za da platis kirija.....vcera arapski narkoman na 10 gosino devojce I ja ukrade tasnata pred moi oci.... pred 1000 luge.... strasni sceni,,, ne fukncionira nisto
Македонија ,Албанија и другите балкански држави 5 века биле турски колонии.И пубо да не поминале???Кај е бумерангот за турците,објасни ни пошто ти си многу јак по историја???Shteta navistina shteta...
Bidejki ste sllabi vo istorija, da ti kazham deka seto ova shto ti go kazhuvash, im se vraka bumerang na francuzite za toa shto im napraija na afrikancite niz historija.
I mislam deka ova nema da prestane.
Кои кретени се либераливе.Пушташ орки во својата држава за да ти палат знамиња,цркви да ти уништуваат се шо ќе стигнат и плус то да им плаќаш социално.Дали се бе нормални во шо ги преторија своите држави?Како е можно да се до олку забегани и испрани во мозоците?Истите тие либерали за брзо време ќе мора да се прават сунет и нивните жени да шетаат забулени.Како е можно да се доолку глупи???"We didn't start the fire..."
Автоматски споено мислење:
Не верувајте на се што ќе видите или чуете... Многу замрсена е оваа т.н француска револуција која трае веќе неколку години.
У некоја мера глупоќа е реверзибилен процес, овие се ретардирани идиоти. Зборам за политичките структури кои се на Запад....е сега, над нив има некој поголем кои има сосема други замисли.Како е можно да се доолку глупи???
Исто срање имаме дома кај нас дури и ни ја водат државата ние сме во полоша ситуација отколку Французите. Бар во Франција се иде на расчистување на срањето макар и со војна. Кај нас приказната е завршена.Кои кретени се либераливе.Пушташ орки во својата држава за да ти палат знамиња,цркви да ти уништуваат се шо ќе стигнат и плус то да им плаќаш социално.Дали се бе нормални во шо ги преторија своите држави?Како е можно да се до олку забегани и испрани во мозоците?Истите тие либерали за брзо време ќе мора да се прават сунет и нивните жени да шетаат забулени.Како е можно да се доолку глупи???