Мажите немаат п.о.т.р.е.б.а од жените

Член од
6 декември 2022
Мислења
960
Поени од реакции
1.463
кој те тера тебе да бидеш со жена, апсолутно никому не му е гајле дали ќе имаш било што со жените,
и не треба да имаш ништо со нив, не дај Боже.
За себе првин збори си а не во туѓо име, иако на феминистиците мислењето во стадо им е рефлекс, не е “апсолутно никому не му е гајле“- има кому и те како им е гајле, ќе си кажеш дека тебе не ти е гајле. Освен ако во твојата глава живеат повеќе луѓе- па на ниедна од тие личности што живеат во твојата глава им е гајле или сакаат да бидат со мене. Е тогаш збори во множина.
Автоматски споено мислење:

Овј морално ненормалан како Шфарци у филм сс Дени Де Вито да га родија.
Не онј кд су близнаци, него онј друг, Арнолд кд е трудан хаха.

Брат имаш ли мајку, сестру, било што женско? Не прашују за пцување.
Зшто си огорчен од женски род?
Е не знаев дека може и да се прди на псачки.

Член од
22 јули 2014
Мислења
11
Поени од реакции
16
Кога ќе видам на ваква тема како мажи напаѓаат мажи па макар и да има некој некаква замерка за жените ми се гади. Кај ви е машката солидарност бе дечки феминистките сите до една се обединети ние се напаѓаме меѓу себе користиме нивна терминологија да се нарекуваме инцели, неподобни вакви онакви почнете малце да размислувате со горната глава. Ниедно машко нема без причина нешто против жените доколку се нема изгорено. Сите што ми глумите тука факери ќе ве видам еден ден кога ќе бидите ебани в газ од некоја феминистка па вие ќе бидите тие што ќе плачите на вакви теми. Додека не се обединиме и бидеме здружени и меѓу себе се нарекуваме инцели вакви, такви онакви феминистките ќе не газат толку имам само да ви кажам.

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.685
Поени од реакции
37.668
Овј морално ненормалан како Шфарци у филм сс Дени Де Вито да га родија.
Не онј кд су близнаци, него онј друг, Арнолд кд е трудан хаха.
Брат имаш ли мајку, сестру, било што женско? Не прашују за пцување.
Зшто си огорчен од женски род?
...ајјј како не го прочитав коментаров, но сепак ќе одговорам наместо членот што му го испреврте никот,
„имаш ли мајку, сестру, било што женско? Не прашују за пцување.
Зшто си огорчен од женски род „кад су тетке“ за тебе нису жене?“ :kafence:

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.887
Поени од реакции
21.773
...ајјј како не го прочитав коментаров, но сепак ќе одговорам наместо членот што му го испреврте никот,
„имаш ли мајку, сестру, било што женско? Не прашују за пцување.
Зшто си огорчен од женски род „кад су тетке“ за тебе нису жене?“ :kafence:
Bijonse кажи што те мучи, на Егзит сам, чекам ексере.

Член од
20 јули 2016
Мислења
7.787
Поени од реакции
5.063
Јас сум цел живот со жени. На 9 години имав девојка онака детски. Најверојатно 2/3 тини од животот сум во врска. Дури и најблиските ми се жени. Почесто ми е муабетот со жена отколку со маж.

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.685
Поени од реакции
37.668
Bijonse кажи што те мучи, на Егзит сам, чекам ексере.
...ништо не ме мучи, само ти носам пред нос тоа што му замеруваш на друг, а ти си бетер, може не си свесен.

...членот што го спомнуваш може ,,мрзи,, женски пол, а може не, едноставно испровоциран од нешто или некоја , тоа само тој си знае и си го отвора срцето тука отварајќи тема, сакаме коментираме сакаме не со наше мислење на темата, ама ти да го судиш дека ,,мрзи женски пол,,, не е твое кога самиот пишуваш по други теми дека ,,тетките,, не се жени, нели глупо, тој мрзи може женски пол, ама ти не го признаваш воопшто како женски пол, освен таа што можеш да ја изебеш, таа тогаш е женско,
...толку, здраво!

Член од
5 март 2023
Мислења
431
Поени од реакции
1.748
Јас сум цел живот со жени. На 9 години имав девојка онака детски. Најверојатно 2/3 тини од животот сум во врска. Дури и најблиските ми се жени. Почесто ми е муабетот со жена отколку со маж.
џони синс нема толку онадено колку што имаш ти :pos::aplauz::aplauz::aplauz:

Член од
17 декември 2019
Мислења
2.637
Поени од реакции
4.513
Кога ќе видам на ваква тема како мажи напаѓаат мажи па макар и да има некој некаква замерка за жените ми се гади. Кај ви е машката солидарност бе дечки феминистките сите до една се обединети ние се напаѓаме меѓу себе користиме нивна терминологија да се нарекуваме инцели, неподобни вакви онакви почнете малце да размислувате со горната глава. Ниедно машко нема без причина нешто против жените доколку се нема изгорено. Сите што ми глумите тука факери ќе ве видам еден ден кога ќе бидите ебани в газ од некоја феминистка па вие ќе бидите тие што ќе плачите на вакви теми. Додека не се обединиме и бидеме здружени и меѓу себе се нарекуваме инцели вакви, такви онакви феминистките ќе не газат толку имам само да ви кажам.
Лошо е да се расправаш и докажуваш со било кој, дали маж дали жена, сеедно.. Факт е дека мажите и жените меѓусебно си требаат.. Башка ние мажите сме разумни битија, не се водиме многу од емоциите (фрустрациите), па да се дереме ко некои неебани феминистки и да се маваме во гради, еј ние сме посилниот пол, можеме без вас.. Јас лично не можам да дадам подршка на маж кој вели можеме без жените, а пак помалку подршка на жените кои велат можеме без мажите.. Јас дури и у фаца им се смејам на тие жени (при дебата на работа со такви фрустрирани феминистки што се во доцни 30ти немажени, неебани) кога викаат дека можат да живеат без мажите.. Разумно е да се каже дека 99% од денешниот свет е изграден од страна на мажот, но секако без жена не се може..

Последно уредено:
Член од
25 март 2012
Мислења
8.620
Поени од реакции
5.259
Изгледа вие староседелците на форумо го имате јако ебано у мозак мојо психијатар па овај оште ве памти и чим види ваков потежок случај не упатува овде.
Јас сум староседелц, другиве се дојденци

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.939
Поени од реакции
8.297
Врти сучи колку сака нека ти е убав животот сам, без жена се неможе.

Секако без жена тука е фамилијата ќе ти помага во животот но подршка од партнер треба некој кој секоја вечер и секое утро ќе те бодри во животот и кога е лошо и кога е добро да биде уште подобро.

Јас немам жена а немам ни сериозна врска но сфаќам дека е потребно во некој моменти ако живееш и сам макар одредени периоди на недела дена без родители. Кога ќе си дојдеш дома немаш на кого да му кажеш како си поминал на работа, во кафана, со друштво..Па и да се искараш нема со кого.

За готвење, пеглање, чистење дома, перење може и сам да се научиш ама дома без жена ќе ти биде досадно. Без жена нема деца а како ќе опстојува и развива светот без да се создаваат нови луѓе?

Член од
5 март 2023
Мислења
431
Поени од реакции
1.748
Врти сучи колку сака нека ти е убав животот сам, без жена се неможе.

Секако без жена тука е фамилијата ќе ти помага во животот но подршка од партнер треба некој кој секоја вечер и секое утро ќе те бодри во животот и кога е лошо и кога е добро да биде уште подобро.

Јас немам жена а немам ни сериозна врска но сфаќам дека е потребно во некој моменти ако живееш и сам макар одредени периоди на недела дена без родители. Кога ќе си дојдеш дома немаш на кого да му кажеш како си поминал на работа, во кафана, со друштво..Па и да се искараш нема со кого.

За готвење, пеглање, чистење дома, перење може и сам да се научиш ама дома без жена ќе ти биде досадно. Без жена нема деца а како ќе опстојува и развива светот без да се создаваат нови луѓе?
Во голем дел се слагам ама од денешниве modern women не можеш да очекуваш поддршка, треба да си стално оn top of your game финансиски за да ја задржиш, во моментот кога ќе паднеш во финансиска и/или здравствена криза таа веднаш ќе замине со подобрата опција, тука нема никаква емпатија спрема мажот.Women don't care about men's struggles,they hang out at the finish line and they pick the winners. 80% од разводите се иницирани од жената, а голем дел од тие 80% се развеле затоа што "им бил досаден" тој партнер или сметале дека можат подобро.

Kajgana Shop

На врв Bottom