Мажите немаат п.о.т.р.е.б.а од жените

Член од
6 декември 2022
Мислења
960
Поени од реакции
1.463
Зошто навистина на модерниот возрасен маж би му требала жена?
Готвење дома? Рестораните ја презедоа таа задача а и ергените до толку се извештија во кулинарството што жените нема шанси да ги достигнат тие кулинарски висини.
Миење садови? Машина има за тоа.
Перење алишта? Машина има и за тоа.
Раѓање и чување деца? Денешниве потенцијални родилки одбиваат да раѓаат.
Секс? Едно време беа само за тоа, сега ни за тоа не се, сто девојки од твојот град бркаат исти пет фраери. Шестиот и останатите ќе легнат некоја од нив на сФети НикаТ.
Феминистиците пења на уста фатија со риби и точаци. А другата страна на медалот? Вие на нас женички ама баш за ништо не ни требате.

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.497
мене ми требаат
Оти ?!
Автоматски споено мислење:

MENE MISE EBE DATI KAZAM PRAVO
Моеш и да дркаш...
Автоматски споено мислење:

Како викаше еден мој постар сега веќе покоен пријател... Е.ео или не е.ео време ку.цу пролази... Како и... кога има сошто нема вошто, а кога има вошто, па нема сошто... што ќе ми се сега пари, кола, имот кога сум веќе уморен од животот и средовечен и не ми работи алатот ко пред 20-30 год.

Последно уредено:
Член од
26 јануари 2020
Мислења
944
Поени од реакции
1.222
Брат ти се ебе ти се плачи и сеа се бориш со себе да створиш некој друг ТИ за да ти олеснат маките.

И мене ми се клецка и ме корпосаа досеа 3, фрустриран сум, ама кад тад че упецам нешто.

Член од
4 октомври 2014
Мислења
787
Поени од реакции
539
Одите од крајност во крајност. Дека има ненормални жени феминистки тоа нема збор, а ти не си далеку од нив покрај тоа што си маж.

Мажот и жената не можат да водат целосно среќен и исполнет живот еден без друг. Првата и најосновна цел на секој човек е да се размножува, затоа кога ќе видиш згодна тетка рипа стојко.
Се додека се делиме кој е подобар, кој полош, од кој има повеќе корист, кој помалку, кој што може, кој што не може, никогаш нема да се оправиме.

Запрашај се, ако си единствен човек на светов, ништо друго живо нема, дали сеуште би правел се што правиш сега? Дали ќе се шминкаш, дотеруваш, постираш на инста и ред други работи ако знаеш дека никое живо суштество никогаш нема да го види тоа?
Потсвесно се што правиме, правиме за да го привлечеме спротивниот пол. Сакале или нејќеле.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.074
Поени од реакции
42.778
Одите од крајност во крајност. Дека има ненормални жени феминистки тоа нема збор, а ти не си далеку од нив покрај тоа што си маж.

Мажот и жената не можат да водат целосно среќен и исполнет живот еден без друг. Првата и најосновна цел на секој човек е да се размножува, затоа кога ќе видиш згодна тетка рипа стојко.
Се додека се делиме кој е подобар, кој полош, од кој има повеќе корист, кој помалку, кој што може, кој што не може, никогаш нема да се оправиме.

Запрашај се, ако си единствен човек на светов, ништо друго живо нема, дали сеуште би правел се што правиш сега? Дали ќе се шминкаш, дотеруваш, постираш на инста и ред други работи ако знаеш дека никое живо суштество никогаш нема да го види тоа?
Потсвесно се што правиме, правиме за да го привлечеме спротивниот пол. Сакале или нејќеле.
брат, збориш како минџата да е единствена мотивација у животот. Можеби е тоа така кога си 16 години, но кога ќе навлезеш у позрела воздраст работите се други.

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.874
Поени од реакции
21.719
Овј морално ненормалан како Шфарци у филм сс Дени Де Вито да га родија.
Не онј кд су близнаци, него онј друг, Арнолд кд е трудан хаха.

Брат имаш ли мајку, сестру, било што женско? Не прашују за пцување.
Зшто си огорчен од женски род?

Kajgana Shop

На врв Bottom