Хорор филмови

D

DimoK

Гостин
the hills run red ептен е филмов незнам !!!! ми се сповраќа не од шо е грозен незнам , филмов влијат на психата!!!!!!гадно:se_ molam:pop::se_ molam

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.631
Поени од реакции
34.020
Баш е зак0н. Мислам, не е 10ка филмот, но во споредба со последниве генерации на хорори е подобар.

Razielbt

Fucktard
Член од
12 ноември 2009
Мислења
26
Поени од реакции
0
Dabbe turski horor nisko budzeten ama so epten dobra smisla.I Musallat isto turski dobar horor.

J

Johnny Stulic

Гостин
Го гледав Паранормал Активити по препорака на колегата малку језиво зошто накако успеа да ме убеди дека е документарец и само некој делови се снимани со професионална камера.
После прочитав дека не е баш така и рајат си спијав

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
цело време ме давеа да го гледам Orphan, и ај реков сношти ќе го глеам. Везе нема филмо ... хорор е а 3 пати заспав до пола филм :).
И ко стигна до пола не можев појќе, го исклучив и го избришав одма.

Значи асолен хорор неам гледано од дете

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
цело време ме давеа да го гледам Orphan, и ај реков сношти ќе го глеам. Везе нема филмо ... хорор е а 3 пати заспав до пола филм :).
И ко стигна до пола не можев појќе, го исклучив и го избришав одма.

Значи асолен хорор неам гледано од дете
Па Orphan е повеќе психолошки трилер отколку хорор:)
Филмот не е страшен, ама напнат е.:)

Ако сакате да изгледате добар хорор најдете го Rouse Red House...
Филмот трае 4 часа и е навистина одличен хорор.
Постар е и го имам гледано од поодамна ама е еден од подобрите хорори.
Можете да го ѕирнете и House of 13 ghosts...Исто постар, ама многу добро обработен:salut:

Член од
31 јули 2008
Мислења
152
Поени од реакции
7
јас сум го гледала Rouse Red House не мозев да спијам од овај филм :S

а Paranormal Activity ... па гледај го сам со исклуцено светло....како што прочитав во некој пост....

а и овај 13 Ghosts е добар...

а има еден вил Vampires многу добар хорор со Вампири...сега го барам и немозам да го најдам :toe:...

EVIL-B

Hip-Hop Legend
Член од
2 декември 2007
Мислења
357
Поени од реакции
4
Дали ке се најди некој толку хуманитарен да ми најди точен превод (по можност хрватски или српски) за "Paranormal Activity" ?? ... немам веќе нерви да барам 8 спуштив сите каснат по 5 секунди.Ако има некој нека крени на рапид и нека ми прати преку п.порака...однапред фала :smir:

ZoraNaSlobodata

Чоечко суштество
Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.736
Поени од реакции
111
Еј луѓе, живеам за хорор филмој, дај препорачајте некој арен, неќам со психо убијци или нешто така, нека биди со духој или нешто натприродно, по можност таков некој психолошки :pipi:

Член од
1 март 2009
Мислења
8.632
Поени од реакции
10.350
Eve vi nekolku horori:
-Halloween
-Friday the 13th
-The Texas chainsaw massacre
-Hostel-mnogu e grozen ne go preporacuvam za sekoj:nenene:

Романтичарка

надежна форумџика
Член од
31 октомври 2009
Мислења
382
Поени од реакции
91
Јас Ви го препорачувам хоророт Кристофер.Многу добра содржина има.:helou:

Член од
30 октомври 2009
Мислења
363
Поени од реакции
261
Еј луѓе, живеам за хорор филмој, дај препорачајте некој арен, неќам со психо убијци или нешто така, нека биди со духој или нешто натприродно, по можност таков некој психолошки :pipi:

Не е баш хорор,али дефинитивно има нешто надприродно - The Mothman Prophecies

I

Intex

Гостин
Дали ке се најди некој толку хуманитарен да ми најди точен превод (по можност хрватски или српски) за "Paranormal Activity" ?? ... немам веќе нерви да барам 8 спуштив сите каснат по 5 секунди.Ако има некој нека крени на рапид и нека ми прати преку п.порака...однапред фала :smir:
Симни си subtitle workshop и со него среди го да не касни, имаш опција цел превод да го местиш со едно кликање за 100 мс. :smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom