Хорор филмови

The_Hills_Run_Red_DVD_cover.jpg

6/10. Not so fascinate. :svirka:

the hills run red ептен е филмов незнам !!!! ми се сповраќа не од шо е грозен незнам , филмов влијат на психата!!!!!!гадно:se_ molam:pop::se_ molam

Баш е зак0н. Мислам, не е 10ка филмот, но во споредба со последниве генерации на хорори е подобар.

Dabbe turski horor nisko budzeten ama so epten dobra smisla.I Musallat isto turski dobar horor.

Го гледав Паранормал Активити по препорака на колегата малку језиво зошто накако успеа да ме убеди дека е документарец и само некој делови се снимани со професионална камера.
После прочитав дека не е баш така и рајат си спијав

цело време ме давеа да го гледам Orphan, и ај реков сношти ќе го глеам. Везе нема филмо ... хорор е а 3 пати заспав до пола филм :).
И ко стигна до пола не можев појќе, го исклучив и го избришав одма.

Значи асолен хорор неам гледано од дете

цело време ме давеа да го гледам Orphan, и ај реков сношти ќе го глеам. Везе нема филмо ... хорор е а 3 пати заспав до пола филм :).
И ко стигна до пола не можев појќе, го исклучив и го избришав одма.

Значи асолен хорор неам гледано од дете
Па Orphan е повеќе психолошки трилер отколку хорор:)
Филмот не е страшен, ама напнат е.:)

Ако сакате да изгледате добар хорор најдете го Rouse Red House...
Филмот трае 4 часа и е навистина одличен хорор.
Постар е и го имам гледано од поодамна ама е еден од подобрите хорори.
Можете да го ѕирнете и House of 13 ghosts...Исто постар, ама многу добро обработен:salut:

јас сум го гледала Rouse Red House не мозев да спијам од овај филм :S

а Paranormal Activity ... па гледај го сам со исклуцено светло....како што прочитав во некој пост....

а и овај 13 Ghosts е добар...

а има еден вил Vampires многу добар хорор со Вампири...сега го барам и немозам да го најдам :toe:...

Дали ке се најди некој толку хуманитарен да ми најди точен превод (по можност хрватски или српски) за "Paranormal Activity" ?? ... немам веќе нерви да барам 8 спуштив сите каснат по 5 секунди.Ако има некој нека крени на рапид и нека ми прати преку п.порака...однапред фала :smir:

Еј луѓе, живеам за хорор филмој, дај препорачајте некој арен, неќам со психо убијци или нешто така, нека биди со духој или нешто натприродно, по можност таков некој психолошки :pipi:

Eve vi nekolku horori:
-Halloween
-Friday the 13th
-The Texas chainsaw massacre
-Hostel-mnogu e grozen ne go preporacuvam za sekoj:nenene:

Еј луѓе, живеам за хорор филмој, дај препорачајте некој арен, неќам со психо убијци или нешто така, нека биди со духој или нешто натприродно, по можност таков некој психолошки :pipi:

Не е баш хорор,али дефинитивно има нешто надприродно - The Mothman Prophecies

Дали ке се најди некој толку хуманитарен да ми најди точен превод (по можност хрватски или српски) за "Paranormal Activity" ?? ... немам веќе нерви да барам 8 спуштив сите каснат по 5 секунди.Ако има некој нека крени на рапид и нека ми прати преку п.порака...однапред фала :smir:
Симни си subtitle workshop и со него среди го да не касни, имаш опција цел превод да го местиш со едно кликање за 100 мс. :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom