Хорор филмови

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.697
Поени од реакции
11.510

Не ме фасцинира многу филмот, ниту пак беше страшен како што кажа членот погоре.
Оцена: 7/10

Член од
19 јуни 2009
Мислења
19
Поени од реакции
2
"unborn"posleden horor sto go gledav,4 mu davam,potoa "drag me to hell",ke go najdete na surf the channel,najnov e,uste ne e dojden kaj nas.
neznam dali ste primetile deka muzikata e taa sto go pravi hororot postrasen.zaprete go glasot i gledajte go filmot,ke primetite deka filmot i nebil taka strasen.

moram da go spomnam i "egzorcizmot na emili rouz",cista 5 od mene,koj go nema gledano neka poveli.

GavolRulz

Член од
23 март 2008
Мислења
12.697
Поени од реакции
11.510

Оцена: 10/10

Член од
4 јуни 2007
Мислења
2.885
Поени од реакции
189
Интересен хорор-трилер-мистерија е Identity со John Cusack, Ray Liotta и др. кој е од 2003, а сабајле во 4 го гледав за прв пат. Интересен филм со супер расплет. :smir:

lamja25

Grande FIORENTINA !!!
Член од
5 декември 2007
Мислења
2.339
Поени од реакции
66
hehehe i jas go gleav sabajleto..top filmce

Интересен хорор-трилер-мистерија е Identity со John Cusack, Ray Liotta и др. кој е од 2003, а сабајле во 4 го гледав за прв пат. Интересен филм со супер расплет. :smir:

Neporazen

Time Lord
Член од
25 јануари 2009
Мислења
545
Поени од реакции
22
Iskreno jas d akazam ne mi se strasni tuku gnasni horori kade ubiecot e od krv i meso i gi secka lugeto na pracijna. TOa ne mi e voopsto strasno tuku gnasno i mi deluva mnogu psihopatsko. INaku jas sakam horror so natprirodni raboti kako: The ring. UNborn. Boogeyman 3, amitivil, exorcizm of emily rose, Silent hill(ne bese strasen ama ubo filmce), Mirrors..... i uste mnogu drugi koi nemam vreme da gi nabrojuvam.
Ako ima nekoj sto moze d ami preporaca vakov film, go zamoluvam da go pise imeto zatoa sto mi se gleda nesto strasno.

PS: ednas so moite drugari se sobravme za petok 13 i gledavme horror. Go gledavme The Ring. Mene ne mi bese voopsto strasen bidejki mi e gledam sto pati, no imase nekoi koi se zdrvija. POtoa si odea so trcajne doma:P:pos2::pos2::pos2::pos2:stvarno mene mi ebse smenso, iako mozam da zamislam kako e koga ke te isplasi nekoj dobar film.

GavolRulz

Член од
23 март 2008
Мислења
12.697
Поени од реакции
11.510

Оценка: 9/10

Член од
28 април 2009
Мислења
1.831
Поени од реакции
253
најстрашни се егзорцизмот на емили роуз и хоророт од амитивили

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.711
Поени од реакции
22.672
Ја...И не е толку страшен колку шо е гаден:)

Иначе вчера го глеав The Uninvited и ептен сум задоволна од филмот.Интересна приказна и најважно шо ми е не завршува како обичните класични хорори, мислиш дека ја знаеш содржината а уствари искоча сосема трето на самиот крај.

Филмот ептен е добар..Мислиш дека знаеш што е работата а вистината е дека немаш појма ..
Обавезно да го гледате..

Член од
27 ноември 2008
Мислења
1.433
Поени од реакции
341

Овај филм ги надмина сите мои очекувања. После гледањето неможев да мрднам од дома :) , шо ретко се случва после гледање на некој хорор.
Стварно добар хорор.

п.с. Во септември ке излези и вториот дел. :vozbud:

pHiLLiPcHo

Шушљак
Член од
26 февруари 2009
Мислења
892
Поени од реакции
68
The Omen 666...Сите три дела се незнам..Колку и да не се плашиш сам да ги гледаш смрт е...:)

Член од
17 февруари 2008
Мислења
25
Поени од реакции
0

Овај филм ги надмина сите мои очекувања. После гледањето неможев да мрднам од дома :) , шо ретко се случва после гледање на некој хорор.
Стварно добар хорор.

п.с. Во септември ке излези и вториот дел. :vozbud:
Добар хорор :)

Ти препорачувам да го гледаш HIGH TENSION (2003), француски психо-хорор... Најбољи хорор што сум го гледал!
Да видиш што е тешка категорија :)

Заеби „Пила“ :)

Патем, сте го гледале филмот BROKEN ?
Англиски хорор, тешка категорија :)

GavolRulz

Член од
23 март 2008
Мислења
12.697
Поени од реакции
11.510

НАЈГАДНИОТ, НАЈПСИХОПАТСКИОТ, НАЈЛУДИОТ, НАЈГРОЗНИОТ И СЕ НАЈ НАЈ ВО НЕГАТИВНА СМИСЛА ФИЛМ НА ДЕНЕШНИЦАТА!

Поарно не го гледајте ако неможете да поднесе сечење на јајца, пениси, брадавици (женски), прсти, раце, очи и друго.

Kajgana Shop

На врв Bottom