najlos horor ne sum videl definitivno najglupava tematika THE UNINVITEDФилмот ептен е добар..Мислиш дека знаеш што е работата а вистината е дека немаш појма ..
Обавезно да го гледате..
Wrong turn само првиот дел вториот ме разочара ама сеа глеам дека има и 3 дел мора да се глеа
Епа како нема да ти бидат глупи, кога си го гледал само пила?Не гледам многу хорори оти се глупи а тие што ги имам гледано Пила и Петок 13
На my bloody valentine ама од хорор ни х немат така да нешо ко Final destination или пак paranormal activity мојт да пробат да ги глеaт!!!Texas chainsaw massacre е добар!!Епа како нема да ти бидат глупи, кога си го гледал само пила?
Пробај на пример со My blody valentine, Texas chainsaw massacre, ако си за нешто по old school пробај со некој дел од „А nightmare on Еlm street“...
Не потценувај хорор, ќе те молам...:helou:
Немој да ме сватиш погрешно, што подразбираш ти под поимот хорор?На my bloody valentine ама од хорор ни х немат така да нешо ко Final destination или пак paranormal activity мојт да пробат да ги глеaт!!!Texas chainsaw massacre е добар!!
Ак мојте да ми предложите некој нов???
Пробај со Dark Floors, не е нов ама како што гледам добар е, јас планирам да го симнам од наредниот месец.druze dabe objasnuvas za horori, koj ne znae da se vozi i da uziva vo horor, ne znae sto e toa horor. .KRAJ
pazi mu recenica..Не гледам многу хорори оти се глупи а тие што ги имам гледано Пила и Петок 13
pa so pisuvas na tema horor filmovi
nego kazete ima nesto novo, osven wrong turn 3 ???