Помислив на Фото хумор страницата сум
Румена Бужаровска пред една година јадеше лајна кај Зоран Кесиќ за победата над режимот, тогаш видов што лајно од човек е.Оваа сериозно почна да ги преминува сите граници. Колку што ја почитував како автор, дупло повеќе сега посакувам да спалам се нејзино што сум собрал по дома. А како личност не заслужува ни п од почит. Дискредитира, омаловажува, навредува со зборови кои не доликуваат на личност од академската фела, а за возврат не добива ни малку слично. Ќулавкова за нејзе е величина која не само што никогаш нема да ја достигне, туку и никогаш нема да досегне ни трошка од она што таа го има постигнато, на секое поле. А најмногу на полето на човечноста. Додека цело МАНУ молчеше, Катица единствена се дигна да го брани она малку чест што ни има останато. Исто и сега. Само што даскалицава по англиски не може да разбере дека професорката Ќулавкова не е против ничии права, само е против наметнување извитоперени идеологии и против правење некого мајмун.
Прегледај го приврзокот 383150
Прегледај го приврзокот 383151
Јас се гордеам што сум најгрозен и најмрачен, на пример.
Прегледај го приврзокот 383153
А за возврат:
Прегледај го приврзокот 383152
Очигледно никогаш никој квалитетно не ја обработил за да и се тресат колената, затоа е вака накострешена. Не бадијала чичко Фројд велеше дека лошиот секс е корен на сите проблеми.Фората е што оваа Румена никогаш не свршила. Еднаш да и се стресат коленцата асално, добра ќе си биде понатака.
Па којзнае како ја подучиле да се идентификува, можеби како асексуална, па затоа - ни квалитетно, ни неквалитетно пробала.Очигледно никогаш никој квалитетно не обработил за да и се тресат колената, затоа е вака накострешена. Не бадијала чичко Фројд велеше дека лошиот секс е корен на сите проблеми.
Ако се идентификувала како асексуална значи никој ни со метла ја нема допрено. Тоа преку ноќ не иди.Па којзнае како ја подучиле да се идентификува, можеби како асексуална, па затоа - ни квалитетно, ни неквалитетно пробала.
На времето имаше плакати со познати личности кои завршиле како наркомани.Румена, убава жена, но ете потпаднала под невладини. Таму кој ќе влезе читав не искача.