Lycamobile Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Apple
  • Време на започнување Време на започнување
Zede na 12m.?
Автоматски споено мислење:

Korisnickatq podrska na Tk,e polosa od na lyca imav 11meseci tk, 4play usugi,katastrofa bese se....
Ajde samo presmetaj mi ovie +1000sms, kolku ke me kostaat na Tk 074....??
Да зедов и гадно се за... В

Dajte utre od 09 sabajle da se obedinime i site da zvonime prvo na AEK, pota i na 1212.......

Да зедов и гадно се за... В
Epa druze i kaj mene e slicno imam 3br, na 12m, prvite 12m, samo ednas imase problem vo 360 dena, vtorive 12m od noemvri pocetok...se so problemi....poslednive 2 m, uzasss...
Ama zatoa imam 1br, na a1 kombo i sega se preku nego...

Edinstveniot krivec e Lycamobile

Daj boze nikogas da ne prorabitaat da ne spasat od nervi
I da ni gi vratat parite na nas koi plativme unapred za edna godina paket 200

Nema druze nikakvo info.Kako bivsh vraboten kogo i da prasham od tie na prsti sto se brojat ostanati vraboteni sto gi znam krevaat race blaga veze nemaat.Tipicno ke se kaze deka A1 gi remeti i slicno,ali ova preterano stana.Milion pati im potencirav i koga rabotev da ima nekoj barem da pise na fejsbuk koga ima nekoj problem ama ne gjabe na kogo da zboris.I tie sto rabotat tamu se radi reda pocni od teh.podrska sto raboti kako administracija pa do najgore.

Jasno mi e se vo tehnicka sluzba neznaat sto
zborat , edni ke ti kazat edno drugi drugo a treti treto nemaat nikakva kordinacija i neznaat sto zborat , pravat baza na podatoci od platezni karticki kojznae za sto mozat da gi upotrebat , luda kuka

I da ni gi vratat parite na nas koi plativme unapred za edna godina paket 200
Iha ushte da ne im rechis odma kje ti gi vratat..

Da bevme normalna zemja dosega ke mu bese odzemena licencata za vrsenje usluga na mobilen operator...

Ни останува да типуваме кога ќе дојде мрежа. Јас мислам дека ќе профункционира после полноќ кога сите ќе спијат.

Prasanje , dokolku imam godisen aktiven lyca paket kaj lyca dali mozam da go portiram brojot vo druga kompanija , ne me interesira dali ke propadnat parite vo lyca ?

Последно уредено:
Приметив кај мене на момент ќе дојде и се губи.

Isto i kaj mene gledam gore stoi celo vreme sega 4g antenata.Moze ke se smiluvaat i ke sredat nesto.

Prasanje , dokolku imam godisen aktiven lyca paket kaj lyca dali mozam da go portiram brojot vo druga kompanija , ne me interesira dali ke propadnat parite vo lyca ?

Da moze.Oni parite i taka gi zemale.

IMG_20230627_233302_519.jpg

Колку се радував за оваа тарифа ама џабе. Нека пропаднат парите. И јас би портирал доколку може. Вака само нервози

Ne,treba da imas 236 den kredit za da ti gi zemat za portiranjeto.

Toa se podrazbira,kaj sekoj operator e obvrska pri prefrlanje.Ako e pripejd ke treba da imas 236 den kredit,ako e post pejd ke ti naplatat vo smetka i toa e toa.Prasanjeto pogore bese da ne e deckoto zaglaven da koristi lyca godina dena so ogled deka ima godisen paket.

Прегледај го приврзокот 382825

Колку се радував за оваа тарифа ама џабе. Нека пропаднат парите. И јас би портирал доколку може. Вака само нервози
Ti si se raduval ama dzabe, ama i site nie 18m se raduvavme se do pred mesec/dva otkako pocnaja problemive....
Stavi si 236mkd , i kaj sakas brojot mozes da go portiras se razbira so isti podatoci kako sto e registriran/portiran na lyca.

Приметив кај мене на момент ќе дојде и се губи.
Toplo/ladno ima/nema.... Ednans zvoni i posle kazuva ne moze da se vospostavi vrska so brojot sto go barate...

Мислам дека е проблем со А1, повици од А1 према Телеком не работат и обратно

Ukrainsko scenario da ne ne fati...????pa ova A1 pa tolku propadnata rabota, zedoja da smenuvaat mreza i da mestat 5g, se propadna postojano problemi.....

Spored ovaa app, koga e se ok , sim/mcc/mnc od lyca e 294.04
Od a1 e mcc/mnc 294.03 sim kartickite od lyca ja gledaat mrezata Mno(davatel 294.03)ama ne mozat da pristapat do nea.....
I avtomatski nemaat pristap....

Hm.....voopsto ne me cudi A1 povtorno ruting hostot da im e padnat.....

Ukrainsko scenario da ne ne fati...????pa ova A1 pa tolku propadnata rabota, zedoja da smenuvaat mreza i da mestat 5g, se propadna postojano problemi.....

Spored ovaa app, koga e se ok , sim/mcc/mnc od lyca e 294.04
Od a1 e mcc/mnc 294.03 sim kartickite od lyca ja gledaat mrezata Mno(davatel 294.03)ama ne mozat da pristapat do nea.....
I avtomatski nemaat pristap....

Hm.....voopsto ne me cudi A1 povtorno ruting hostot da im e padnat.....
Ha.....
Od a1 070122 vika ne moze da se vospostavi vrska.....

Attachments

• IMG_20230628_004250.png
    IMG_20230628_004250.png
    187 KB · Прегледи: 15

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom