Lycamobile Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Apple
  • Време на започнување Време на започнување
Abe sega, jas sakam da vozam ispravna kola a ne stara krntija... Ako plakam pari za krntija, podobro ke odam peski...
Jas sum na A1, prethodno Cosmofon pa ONE, dosega samo ednas problem imashe 3 saati bev nedostapen, i se deshava 1-2 pati mesecno po 3-4 min. da snemam mobile network...
ako sakas mercedes ke si odis na telekom i ke si vozis kako sto treba ako sakas da imas po nekoja maka ke si vozis na A1, ako sakas xx problemi so krntija ke si teras so lyca so mtel, telekabel i taka postojano ke bide toplo/ladno ...

ako sakas mercedes ke si odis na telekom i ke si vozis kako sto treba ako sakas da imas po nekoja maka ke si vozis na A1, ako sakas xx problemi so krntija ke si teras so lyca so mtel, telekabel i taka postojano ke bide toplo/ladno ...
Greska si..Telekabel imaat mojte doma, eve uste od samoto nivno postoenje dosega..Nikakov problem nemaat ni so mreza, ni so internet, ni so nisto..

Se zalevme na OTP kodovite...Imalo i poloso :) :)

Ne me cudi nisto vo ovaa nasa vukojebina.

Greska si..Telekabel imaat mojte doma, eve uste od samoto nivno postoenje dosega..Nikakov problem nemaat ni so mreza, ni so internet, ni so nisto..
Telekabel za najobicen korisnik za javuvajne e ok, no i tie imaat problemi od virtuelen tip, slicno so lyca ...
Автоматски споено мислење:

Se zalevme na OTP kodovite...Imalo i poloso :) :)

Ne me cudi nisto vo ovaa nasa vukojebina.
E bas toa mi besee muabetot mi ja zede mislata,placeme za Otp, a gledaj sega od 17h. 3 casa i 30min,si otsecen vo ova 2023ta godina....

Уште нема мрежа:cuc:

Се мислев дали да земам пакет 200 за 12 месеци ама еден другар ме убеди и мигрирав од А1. Сега искрено се каам.

Последно уредено:
Telekabel za najobicen korisnik za javuvajne e ok, no i tie imaat problemi od virtuelen tip, slicno so lyca ...
1,5 god na Telekabel se mojte, dosega nemame iskustvo za javuvanje na korisnicka poddrska (osven na pocetokot za setiranje na internetot)..Toa znaci deka dosega nemalo nikakov problem...

Уште нема мрежа:cuc:

Се мислев дали да земам пакет 200 за 12 месеци ама еден другар ме убеди и мигрирав од А1. Сега искрено се каам.
Zede na 12m.?

1,5 god na Telekabel se mojte, dosega nemame iskustvo za javuvanje na korisnicka poddrska (osven na pocetokot za setiranje na internetot)..Toa znaci deka dosega nemalo nikakov problem...
Korisnickatq podrska na Tk,e polosa od na lyca imav 11meseci tk, 4play usugi,katastrofa bese se....
Ajde samo presmetaj mi ovie +1000sms, kolku ke me kostaat na Tk 074....??

Attachments

• IMG_20230627_212352.jpg
    IMG_20230627_212352.jpg
    36,9 KB · Прегледи: 10
Abe luge nema opravduvanje nikako ja neznam zasto barame slamka da gi opravdame lyca
1 . Ako lyca napravile los dogovor treba da ni kazat deka da znaete toa i toa kaj nas nema , nema da imate televoni od 01 do 01 toa mora da si trpite a ne kako pic... da ne davaat nikakva javna informacija , a i institucii ako voopsto postojat a postojay na hartija treba da kazat ovoj operator godisno po 1nmesec nema da nudat usluga ova e strasno sto ni se slucuva ne smeat da senobvinuvaat treti lica dokolku ne se proiznesat javno tie kaj koi im ja plakame uslugara

Nekoe info do koga ke nema mreza? ,,DEZUREN,, na povik sum na hirurgija, no dostapen samo na VIBER od domasnen wi-fi. Sramota od neodamna pretplaten na godisen plan, sega primoran //vtor pat vo 7 dena nemam mreza!// da go ,,portiram,, brojot nazad na Telekom. SRAMOTA

време е да се посочи кривецот за овие прекиди на Лајка.Не има многу што сме на Лајка а тоа на некој му смета.Друго нема по мое.
Edinstveniot krivec e Lycamobile

Daj boze nikogas da ne prorabitaat da ne spasat od nervi

Јас па реков телефонот ми се расипа нешто.... Јас пишав до аек ќе видам што ќе вратат бар порано беа експрес

Nema druze nikakvo info.Kako bivsh vraboten kogo i da prasham od tie na prsti sto se brojat ostanati vraboteni sto gi znam krevaat race blaga veze nemaat.Tipicno ke se kaze deka A1 gi remeti i slicno,ali ova preterano stana.Milion pati im potencirav i koga rabotev da ima nekoj barem da pise na fejsbuk koga ima nekoj problem ama ne gjabe na kogo da zboris.I tie sto rabotat tamu se radi reda pocni od teh.podrska sto raboti kako administracija pa do najgore.

Ова ми е втора година по ред во Lyca на годишна претплата и од искуство можам да кажам дека ланската година немало вакви проблеми како сега.

Ова ми е втора година по ред во Lyca на годишна претплата и од искуство можам да кажам дека ланската година немало вакви проблеми како сега.
Samo ednas imase problem i tolku, a sega ovaa 2023. Go proglasuvam za umreno...!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom