- Член од
- 29 јуни 2014
- Мислења
- 26.285
- Поени од реакции
- 43.054
“Мајка на кучиња” беMeanwhile скопјекаурките што имаат начукано по 40тина години, биолошкиот часовник одамна прекинал да им чука, мразат деца и единствено нешто што ги тера да живеат, а да не си свирнат куршум у чело се правата на кучките и мачките:
Прегледај го приврзокот 382439
ЕДИТ:
И одозгора на тога што би рекол Зоќи, најголемата скопјекаурка од сите скопјекаурки, Миа Костов, ќе слави 5 години постоење на нејзиниот Инстаграм профил во некој ресторан во Дебар Маало, и ако сакаш да присуствуваш треба да платиш 1350 денари мени.
Епа ова е врвот на каурството, подалеку од ова не може
Мазохистичкото во мене ме натера да и го отворам Инстаграмот и да се уверам со сопствени очи во ова што си го пишал. Oh God, it's true...најголемата скопјекаурка од сите скопјекаурки, Миа Костов, ќе слави 5 години постоење на нејзиниот Инстаграм профил во некој ресторан во Дебар Маало, и ако сакаш да присуствуваш треба да платиш 1350 денари мени.
Дали знаеш како завршуваат Лгбт кај муслиманите во 21ви век?Кажи ми дали има паради на гордоста во Саудиска Арабија,Авганистан или Катар?Дај бе врати се во реалноста алоооо!Муслиманите се црни. Зошто не се клањаат на Белиот Исус Христос. А нас не спомнале во Библијата како бела раса. Лгбт се според законите на Библијата подложни на каменување од мирните христијани.
ќе слави 5 години постоење на нејзиниот Инстаграм профил во некој ресторан во Дебар Маало,
Љуми беЧему на албански?
не верувам дека има некој на парадана така што збори