Woke и cancel култура, SJW, safe spaces, политичка коректност...

Член од
3 јуни 2023
Мислења
650
Поени од реакции
2.201
Член од
12 ноември 2008
Мислења
2.095
Поени од реакции
2.924
Член од
12 ноември 2008
Мислења
2.095
Поени од реакции
2.924
Турските транџендер ајвани решиле да прават сербез парада. Ќеифот а богами и сербезот им траел цели 12 минути кога дошле заптиите и ги собрале во уќуматот. Сега најверојатно ќе ги пратат сургун во Анадолија :vozbud: .

Член од
20 јули 2016
Мислења
7.788
Поени од реакции
5.063
Турските транџендер ајвани решиле да прават сербез парада. Ќеифот а богами и сербезот им траел цели 12 минути кога дошле заптиите и ги собрале во уќуматот. Сега најверојатно ќе ги пратат сургун во Анадолија :vozbud: .
Резил заптија ќотек бајбук керата бајбук абер бирлиги каур султан. Сеир ќеиф кајгана пезевенк.

Член од
16 ноември 2020
Мислења
880
Поени од реакции
2.053
Погледнете го видеото. Уште во првите секунди можете да ги видите овие ментално заостанати фрикови.
Како може некоj овие да ги подржува ако не е баш таков како нив?

LustingVertigo

Snopdan Dogovich
Член од
1 декември 2017
Мислења
874
Поени од реакции
1.332
Резил заптија ќотек бајбук керата бајбук абер бирлиги каур султан. Сеир ќеиф кајгана пезевенк.
Многу биле 12 минути, мислев дека локалните граѓани ќе ги осаката пред полицијата.

Сите што веруваат во оваа пропагандиве на Америка и на ваков ментален геноцид на генералната популација им посакувам брзо да закрепнат и да се упатат во некоја разумна ментална институција. Не ми се верува дека вакви работи се случуваат и дека го наметнуваат нештово и кај нас.

Лично мое дете, да оди во училиште и да биде едуцирано врз база на оваа пропаганда, лично ќе го осакатам тој наставник/професор вклучуваќи двете нозе и раце со сигурност дека нема да може уште еднаш во животот да биде подвижен.

Малку бизарно и агресивно, ама со збор ништо не се решава со овие продаени души :)

Shakespear

Need moar drugs
Член од
25 јули 2015
Мислења
2.418
Поени од реакции
2.043
Лично мое дете, да оди во училиште и да биде едуцирано врз база на оваа пропаганда, лично ќе го осакатам тој наставник/професор вклучуваќи двете нозе и раце со сигурност дека нема да може уште еднаш во животот да биде подвижен.

Малку бизарно и агресивно, ама со збор ништо не се решава со овие продаени души :)
Уште еден повеќе хомофоб у затвор. Само за тоа ќе придонесеш. :kuracc:

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.937
Поени од реакции
41.046
@Shakespear Мојот вучјак тежок 40тина кила, се идентификува како чивава од 2 кила, дали ќе го пуштат во Ист Гејт после објавената листа на дозволени раси на кучиња?

Се надевам дека нема да бидат трансфоби и ќе дозволат да се прошета внатре.

LustingVertigo

Snopdan Dogovich
Член од
1 декември 2017
Мислења
874
Поени од реакции
1.332
Во хипотетичко сценарио, нема да завшрам взатвор, ама личноста би завршила во костозглобно.

Отсекогаш постоеле педери и лезбејки (имам другари што се), ни никогаш тоа не било вметнато во самиот ЕДУКАТИВЕН систем и било охрабрувано во опшеството се со цел за деморализација на популацијата. И со нив правев муабет кои се доста разумни, и тие истото мислење го имаат за таа пропаганда.

Да знаеш, само да знаеш дека секогаш таквите како вас ќе бидат гледани со најнискиот статус што може да го има едно човечко битие.

П.С. Не е ова Америка за да завшрам взатвор бидеќи можам да размислувам самостојно и да не сум под влијание на мозокперење, барем во МК.

Член од
12 ноември 2008
Мислења
2.095
Поени од реакции
2.924
Во хипотетичко сценарио, нема да завшрам взатвор, ама личноста би завршила во костозглобно.

Отсекогаш постоеле педери и лезбејки (имам другари што се), ни никогаш тоа не било вметнато во самиот ЕДУКАТИВЕН систем и било охрабрувано во опшеството се со цел за деморализација на популацијата. И со нив правев муабет кои се доста разумни, и тие истото мислење го имаат за таа пропаганда.

Да знаеш, само да знаеш дека секогаш таквите како вас ќе бидат гледани со најнискиот статус што може да го има едно човечко битие.
Педерите и лезбејките не се никаков проблем затоа што и тие како нас немаат проблем со половиот идентитет. Проблемот се овие што не знаат што се.

LustingVertigo

Snopdan Dogovich
Член од
1 декември 2017
Мислења
874
Поени од реакции
1.332
Педерите и лезбејките не се никаков проблем затоа што и тие како нас немаат проблем со половиот идентитет. Проблемот се овие што не знаат што се.
Имаше еден reel, "Hello I'm Mike Tyson" со перика од жена и влегува во ринг со ВИСТИНСКА жена. :tapp:

Како прво кога ке размислиш, се врши најголема неправда према жените (со вагина мислам, за мене жена е човечко битие родено со вагина).
Замисли жена ти иде у јавно WC и влага Пеце внатре со пендрако да моча. Смртна казна фиксно. Респект до арапите за ваквиот закон =)
Автоматски споено мислење:

Јас тебе би те идентификувал како нокаутиран/заспан

Член од
14 август 2018
Мислења
4.983
Поени од реакции
11.319
Да, ова веќе нема врска со педери и лезбејки! Ни мене не ми пречат, додека се водиме don’t tell, don’t ask!

Ама со воук ретардираните, cat person, it/them личните наставки, и транзитираните болесници, е веќе политичко и општествено движење! Тие се тие 0.01% што сакаат да го сјебат остатокот од популацијата! Да влезат во образованието, да го направат по нивен (умоболен)терк, да влезат во спортот и да се такмичат со жени оти нешто им шмелца у мозокот.. да носат политички одлуки, канцелираат, па ако земат сила дури и да линчуваат!
Со еден збор да го срушан општествениот поредок! (Ич да не навлегувам со каква крајна цел..)

За нив треба No mercy!

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.666
Поени од реакции
88.531
Хомосексуалци и лезбејки кои не се експонираат, не се во некоја невладина организација, и не замараат народ со Pride настани/протести побрзо ќе бидат прифатени од општеството тука, одколку тие што до сила сакаат да ги прифатат.

Ебан ФАКТ!!!

Јас познавам лезбејки и хомосексуалци кои живеат нормален живот, никој не ги чепка или им префрла нешто. Ми излагале во пресрет, и сум и излагал во пресрет за било какви нешта... Самите тие одлучуваат какви ќе бидат, луѓе кои живеат нормален живот, или идиоти кои се појавуваат само во Јуни и се сликаат на парада со Стево Пендаровски, додека на увце им пее Тамара Тодевска.

Овие што живеат обичен живот се срамат од вторите.

LustingVertigo

Snopdan Dogovich
Член од
1 декември 2017
Мислења
874
Поени од реакции
1.332
Хомосексуалци и лезбејки кои не се експонираат, не се во некоја невладина организација, и не замараат народ со Pride настани/протести побрзо ќе бидат прифатени од општеството тука, одколку тие што до сила сакаат да ги прифатат.

Ебан ФАКТ!!!

Јас познавам лезбејки и хомосексуалци кои живеат нормален живот, никој не ги чепка или им префрла нешто. Ми излагале во пресрет, и сум и излагал во пресрет за било какви нешта... Самите тие одлучуваат какви ќе бидат, луѓе кои живеат нормален живот, или идиоти кои се појавуваат само во Јуни и се сликаат на парада со Стево Пендаровски, додека на увце им пее Тамара Тодевска.

Овие што живеат обичен живот се срамат од вторите.
За популација од помалце од ~1% се прават такви напори за да се експонира нештото во земјите, се менуваат знамиња, закони и се пропагира во училишниот систем. А ние останатите 95%+ што не се согласуваме со тој булшит, зошто нашето "нормално" не е ценето ?

Чиста пропаганда на supreme leaders. Ништо повеќе. И многу нормално има наивни офци што ќе ги стрижат.

Kajgana Shop

На врв Bottom