Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Медиумски канали во служба на државата за време на војна! Нешто чудно?!Ова ти е ботпви во фул мод
Прегледај го приврзокот 382383
Се отепавте од пишување дека цивили во Доњецк се гранатирани осум години. Сега кога Пригожин вика дека е пропаганда си свиркате, кога Пригожин викаше дека Украина изгубила 100.000 војска трубевте на долго и на широко.
Сега не треба да му се дава медиумски простор и релевантност на инфлуенсеров.
Сакам да кажам дека му се верува на олигарх кога го зборува наративот. Лицемерно ќе бираме кога и фактички извор на информации а кога е лешперsakas da kazes deka ukraina ne izgubila 100k vojska?
tipot e relevanten za toa sto se slucuva na front posto ima svoja vojska tamu ama za politika i drzavna strategija e relevanten isto kolku sto e i za ekologija na peru ili vselenskata programa na turkmenistan.
А ти кај виде селективност во земањето на Пригожин?!Сакам да кажам дека му се верува на олигарх кога го зборува наративот. Лицемерно ќе бираме кога и фактички извор на информации а кога е лешпер
Сакам да кажам дека му се верува на олигарх кога го зборува наративот. Лицемерно ќе бираме кога и фактички извор на информации а кога е лешпер
Znaci vtora situacija ke bide od mojot prethoden post.
Еве уште еден генерал му се обраќаЕве и Даре се огласи
Ај некој што знае руски нека преведе
Има нешто во оваа што го вика ќелавиот, поодамна е скаран со некој структури од војската, него го штитеше Путин и веројатно тајната служба бидејки и вршеше работа и во странство, сега тоа што го изјавил Песков дека ќе ја средат работата ми изгледа дека ќе се ослободат од структурите од армијата, што не верувам бидејќи ќе поткопат институција,
поверојатно сценарио е дека ќе се ослободат од Пригожин (на убав или неубав начин) и ќе дојде нов шеф кој нема да биде експониран во јавноста, еве дали некој знае кој е шеф на Блеквотер, незнам ни јас.
@The xx neka dade prevod i neka mi pise privatna porakaЕве и Даре се огласи
Ај некој што знае руски нека преведе
Дефинитивно ова не е меѓу Вагнер и војската, туку лично меѓу Пирошката и Шојгу…Има нешто во оваа што го вика ќелавиот, поодамна е скаран со некој структури од војската, него го штитеше Путин и веројатно тајната служба бидејки и вршеше работа и во странство, сега тоа што го изјавил Песков дека ќе ја средат работата ми изгледа дека ќе се ослободат од структурите од армијата, што не верувам бидејќи ќе поткопат институција,
поверојатно сценарио е дека ќе се ослободат од Пригожин (на убав или неубав начин) и ќе дојде нов шеф кој нема да биде експониран во јавноста, еве дали некој знае кој е шеф на Блеквотер, незнам ни јас.