Менувам и јас после LeBRON,бев во викендица и немаше каде да гледам ESPN...му пишувам на другар и ми прака...WADE,LeBRON i BOSH,во MIAMI,воа е прстен воа е чудо,воа го потресе цел СВЕТ,
ме потсети на REAL,му викам на другар нема шанси ќе се губат заедно,цел во траума бев,после се поправив,тоа е фудбал во е NBA,ништо освен ПРСТЕН.Ги читав сите постови од 1 до последен,и
ние сме за во AMERIKA
,не сме за тука,одлични постови интересни браво дечки...али верувам во BOSTON слепо,си го оставија истиот тим,и потпиша и DOC RIVERS,ја да бев бркав се и место за
3-та,ОГРОМНА СТРАШНА 3-ка,уште не верувам,али пак ќе се навртам на L.A. дека не се станува вака легенда,се согласувам потполно во целост,THE TRUTH ili P.P.е легенда на BOSTON,сум среќен
ради тоа...како што рече некој сите јадат скара али дворот е на WADE,така нешто...реално си го поштувам MIAMI,кога освоиа титула бев нај среќен на свет и ќе си ја памтам таа титула и BOSTON...
Само INDIANA моиве дремат,али едно знам ке ги гледам 10ати во сезоната,и по 60 утакмици од MIAMI и LAKERS,не се жалам не ми смета,а едно знам дека CAVSI се како INDIANA,ми е кеиф што не
отиде во NY,а зошто ради тоа што купија лани се во MLB,и тимот им вреди колки цела лига ради тоа(пратам и разбирам и MLB) .Трејдови еден куп ке треба до 6 сабајле да пишувам али сум среќен со
мојот човек баш во BOSTON или Jermaine O'Neal,супер браво за DANNY AINGE,сега истокот со A'MARE и BOOZER истокот е жежок истокот е чудесија,ќе биде супер атрактивна сезона.
Имаше анализи на ESPN,еве што кажаа,со големата тројка и L.A. ја ги гледам,уште сега во FINALE на ZAPAD,еве споредба:
1.GASOL-BOSH(да не е несто послаб шпанечот,ако не е и подобар и прав центар.
2.RON-RON лудиот ARTEST чвер во одбрана душата ќе му ја вади на LeBRON,баш како на DURANT,предност на KING,поради страшните атлетски способности.
3.KOBE-WADE зарем треба да коментирам кој е кој во вој дуел,страшна почит уживам во неговата игра на WADE,од прилика тоа беше анализата уште на 2 ЈУЛИ,кога ке дојде и ако дојде се под?????
една мала анализа,играта и мотивачијата се јасни кај ќе бидат,али здрави,живи до тогаш,има една цела година,топло лето во MIAMI,моето омилено место FLORIDA,што ли ќе гледаме аууу со СРЕЌА нека им е на "BIG THREE".