Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
. It just didn't feel right going somewhere else.
Баш по стапките на ЛЕброн да...
![]()
Zydrunas Ilgauskas лани:
Сите тие изјави од лани, дека Кливленд му е единствен тим, не се гледа во друг тим, гам гам, бла бла...
Жално за фановите на Кливленд, жално.
Но нема врска, важно играчите да се задоволни, кој го е*е градот, навивачите и лојалноста.
Јас барам утеха??? Ау пријателче ајле си забегал!!! За што би барал јас утеха ??? Утеха ти треба тебе пошто како што може да се забележи од твоите постови дека трансферот на ЛеБрон најмногу те повреди тебе.Како дежурен критичар си...Кливленд не ни заслужувал да го има ЛЕброн?Епа добра утеха си најде. Ова е нов левел на игонрантност.
И за Гилберт спомнав и јас во мојот прв пост, но некој има селективна меморија.
Ти ме потцети за Карл Мелоун, еве јас те потцетувам за Џон Стоктоун. Аха, сега?
А за тоа дека твојот пост ќе ми служи потсвесно, не верувам Зигмунде.
Моите постови се поради тоа што го бранам мојот омилен кошаркар што е сасвим нормално...
Твоите постови,коментари и пародии се само манифестација на некоја незнам како да ја опишам појава ...
МУабетот беше за Илгаускас со Мелоун... ДАлеку се 7 год на ЛеБрон во Кавс со 15 на Мелоун во Јута...Неможите да ги споредувате Мелоун со Џејмс. Мелоун беше во Јута 17 години а во Лејкерс само една. Мелоун со Јута тргна од дното и стигна до врвот. Сезоната 1993-1994 Мелоун исто така како Џејмс бараше да добие подобар тим околу него (и го доби со трејдот на моменталниот тренер на Денвер Дантли) и од кога го доби чекаше уште 3 години да стигне до финале. Џејмс сака веднаш да биде најдобар ама не можи така. И Коби можеше да замини 2004 кога не беа ни во плеј-оф но не замина. Такви самопрогласени кралеви како Џејмс имало и ќе има. Иако играчите кој најмногу ги мразам се Коби и Џордан можам со чисто срце да кажам дека Џејмс НИКОГАШ нема да ги стигни нив двајцата. Колку сака нека е добар играчот едно вакво предавство ја уништува целата слика за играчот. Личен пример е мојата Јута која му изгради споменик пред салата на Мелоун заедно со Стоктон сега истите навивачи кој го величеа Мелоун сега плукаат по него поради предавството на 35 години.