Па ако си праиме муабет сеа, јас со македонска плата не се жалам дека се не знам колку скапи картите, вие од прв свет земји, објаснувате зашо ваму била 55 евра, а ваму била 90. Толку ли ви менуваат тие пари, за комфорот шо би го имале, а се жалите? Ги утепавте од ругање ВизЕр, а не летате со туркиш, аустриан, катар или други таму не знам кои. Ова не се однесува конкретно на тебе, туку општо зборам. Наместо ние од МК да се жалиме како не можеме да мрднеме во Европа дека се скапи картите, вие од Европа се жалите дека поради високите цени не можете да си дојдете дома. Нема логика, нели?Да не ме разбереш и ти погрешно ама демек ако зимаш европска плата не смееш да леташ со виз/рајан?
Гледам емиратес ќе воведувале правило само програмери да летаат со нив од Македонија
ако се значително поефтини зашто да не летам со нив на кратки летови и кратки патувања од неколку дена? Плус често пати се единствени кои ми нудат директен лет
е сега ако треба да летам со голем багаж што секако драстично ми ја дига цената на картата би размислил дали ќе ги користам нив
И вие ја плаќате картата 300 евра, и јас ја плаќам 300 евра. Според стандардот на живеење, јас треба 5 пати повеќе да се жалам од вас.