Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.013
Поени од реакции
9.677
Па тоа ти викам, одигра по 10 минути просек, што значи дека Инзаги не смета на него. Да беше од академија е друго, ќе го праќаа по позајмици, ама овој беше донесен да игра. На 21 година кинат децата денес, нешто барем да покаже да се види дека има материјал...
Дали си сигурен дека беше донесен да игра? Јас баш мислам дека ни у лудило не помислуваа кога го купуваа лани дека ќе игра прв тим покрај Хакан, Брозович и Барела. Буквално сите се на ниво над него, дури и Хакан на позицијата на Брозович се покажа супер. Вреди да се напомене дека дечкото нема среќа, а нема ни континуитет игри, добива шанса еднаш у 5 утакмици по 5 минути. Имаше супер шанса со Барса каде можеше да стане херој, ама неискуството си го направи своето. Има одличен пас, преглед на игра, а и солиден шут надвор од 16. Му фали уште брусење, ама по мене може да биде сосем солиден играч од него, и ќе биде.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Не викам да игра пред Брозо и Хакан, ама тој не доби шанса да игра ни наместо Гаљардини. Дури и кога овој ги допре сите дна, пак беше ставан во игра а Аслани беше на клупа. Јасно е дека не задоволил ни минимални очекувања од Инзаги. Не викам дека Инзаги е во право, нема да е ни прв ни последен пат тренер да греши, но не ми изгледа дека Аслани ќе добие минутажа во скоро време.

Во секој случај планирам летово да сум онлајн ретко, затоа што преодниот рок ми е неподнослив. Медиумите ќе го продаваат цел тим, ако кинезот го продаде Онана барем да не читам два месеци трансфер сага, ќе видам на крајот и ќе се помирам дека ни едни пари од ЛШ и спонзори нема да го сменат фактот дека клубот ни е окупиран од паразити.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Тука негде се со настапи Гаљардини и Аслани, првиот има 100тина минути поише а вториот повеќе пати влегол у игра.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.296
Поени од реакции
11.596
Фратези пред СМС во секое време. Ненормално преценет ми е комшијава. Ќе не ограбат.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.354
Поени од реакции
113.652
Фратези пред СМС во секое време. Ненормално преценет ми е комшијава. Ќе не ограбат.
Е што, 30тина милиони не е многу во денешно време. Деклан Рајс е 100м не ме зезај, 30 за СМС е ок. Некако сеа све ми изгледа прифатливо што се врти околу 30м со оглед на тоа дека Кореа го плативме 30 и нешо милки, да му ебам тоа крлежот. Сумњив ми е и мене СМС пошо окапа у Лацио, ама ај барем ако го земеме и флопне кај нас нема да е со фатални финансиски последици. Иначе могуче е да го спука балканското во него и да прекине да постои пошо ќе кешира добар договор сигурно али ајде да се надеваме дека нема да е тоа случај.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.296
Поени од реакции
11.596
Е што, 30тина милиони не е многу во денешно време. Деклан Рајс е 100м не ме зезај, 30 за СМС е ок. Некако сеа све ми изгледа прифатливо што се врти околу 30м со оглед на тоа дека Кореа го плативме 30 и нешо милки, да му ебам тоа крлежот. Сумњив ми е и мене СМС пошо окапа у Лацио, ама ај барем ако го земеме и флопне кај нас нема да е со фатални финансиски последици. Иначе могуче е да го спука балканското во него и да прекине да постои пошо ќе кешира добар договор сигурно али ајде да се надеваме дека нема да е тоа случај.
Не ја следев ситуацијава, мислев дека повеќе пари се во прашање. 30 милиони не се многу, во право си.
Фратези за колку би го зеле?

Член од
23 август 2010
Мислења
39.354
Поени од реакции
113.652
Не ја следев ситуацијава, мислев дека повеќе пари се во прашање. 30 милиони не се многу, во право си.
Фратези за колку би го зеле?
35-40 мислам, ама могуче е он да биде со оние језивине позајмици на Марота на 358 рати. :D

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Отворени преговори со Челзи, тема на муабет позајмици на Лукаку и Кулибали.
Наводно они веќе не се заинтересирани за Онана, Џанго може да улета у некоја комбинација.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.465
Поени од реакции
6.794
Барела нов играч на Њукасл. Интересно давање на капитенска лента до крај на кариера.
Не мрда Барела никаде бе. Тоа дете ако си оди ќе оди у Реал Мадрид, ем пара ем голем клуб, нема да си игра курташак. Плус сумава што ја вртат 50М е смешна.
До сега убави имиња се спомнуваат за Интер, Кулибали, Сергеј, Фратези. Ќе биде интересно летово до крај.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.296
Поени од реакции
11.596
Не мрда Барела никаде бе. Тоа дете ако си оди ќе оди у Реал Мадрид, ем пара ем голем клуб, нема да си игра курташак. Плус сумава што ја вртат 50М е смешна.
До сега убави имиња се спомнуваат за Интер, Кулибали, Сергеј, Фратези. Ќе биде интересно летово до крај.
Епа ќе земат некој од Сергеј или Фратези за да го замени Барела. Удри 2+2 :D

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.040
Поени од реакции
1.164
За Барела би размислил само за сума нас 120м.
Со таа сума се прави шампионски тим.

Би прифатил да оди Броз, ако на негово место дојдат СМС и Фратези.

Најсериозни имиња засега се Кулибали (20), СМС(35), Фратези(40), Хакими(40) и Скамака(10). За овие Интер треба да потроши над 150м евра, а реалноста е дека кинезот нема да даде ни 1 евро.

Најлесно е пари да се обезбедат со продажба на Онана/Бастони/Барела/Лаутаро. Ама токму овие играчи трба да се недопирливи.

Помалку болна е продажбата на Брозович(30), Госенс(20), Демфриз(35) и Кореа(10) ако се најде некој да го купи.
И да очекуваме некое чудо на Марота со формули, позајмици и рати да го донесе бараните играчи.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.296
Поени од реакции
11.596
Ама ете лани крпелкавме , годинава пак да крпелкаме, и в година пак ќе треба исто. Ако не годинава, в година нема бегање Барела, Бастони во Х клуб.

Тежок канцер се кинезиве.

McLovin

Politically Incorrect/Comedian/Mastrubator
Член од
11 август 2016
Мислења
3.412
Поени од реакции
13.435
Screenshot_2023-06-16-16-06-58-135-edit_com.facebook.katana.jpg
Бесплатно би ви го дал. Гратис Роберто и Алонсо :D

Kajgana Shop