Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.
Честито победа на Милан, заслужено.

Ова ви беше кец на десетка да не плачите за гол ди Мунтари поќе,доста е. :D

Јувентухухухус :pos:

Два пати ги плеснавме оваа сезона, ќе беше греота пред нас да играат ЛШ.

Али ко ќе видиш они ги тепаа малите екипи, против кои ние се мачевме....

Толку од Милан за оваа сезона, се на се солидна 6ка од мене, да не беше поразот у ЛШ од Интер туку од друга екипа автоматски ќе им дадев 8ца оценка.

И сега кој е паметен ќе ја игра Милан кец последно коло пошо сите ќе ја играат двојка ради коефициент, а местаљката ќе биде ние да тепаме :icon_lol:

И на крај за финалето у ЛШ форца лигле Гвардиола :misticen:

Fabrizio Romano

1f6a8.png
BREAKING! Napoli president de Laurentiis has confirmed Luciano Spalletti’s imminent exit.
“Yes, Spalletti told me he’d prefer to take a sabbatical year, could I say no? He gave me a lot and I thank him”.
“He came to me andsaid that he’s given his all, that a circle has been closed”.

РОМА пред Милан :):):):):):)....

Според мои видувања

1. Милан - Од лани не изгубивме ни еден битен играч, се засиливме со Ориги што мислам дека ќе искине у Италија и е многу подценет играч и со Де Кателар што има потенцијал да биде светска класа...
2. Интер - второ место само ако не продадат никој до крај, ако шиткаат тогаш не им бега 3-4 место.
3. Јувентус - умрен тренер, умрени засилувања али уште се број еден во срцата на фудбалска федерација на италија
4. Рома - Ако е здрав Дибала може да ги однесе у ЛШ ако не Наполи ќе завршат у ЛШ.
1. Хех, днопертиза и за двата играчи.
2. Spot on
3. Spot on.
4. Блиску..

Ајде да видиме јунаци кој бил у право а кој не, секој да се цитира сам себе :uzi:

ваљда ќе се борат пак за титула или за 4то место тоа зависи нивните фанови на форумот како ќе се изјаснат.
@Down
Еве Џонтра не цитирал сите фанови на Милан и ја погодил прогнозата.
4 место побаравме - 4 место добивме.

Толку од Милан за оваа сезона, се на се солидна 6ка од мене, да не беше поразот у ЛШ од Интер туку од друга екипа автоматски ќе им дадев 8ца оценка
А ако и малце се вмешавте у борба за одбрана на титулата и не испадневте најлош бранител на титула (последен таков е Милан од 95/96) ондак може и автоматски 12ка ќе дадеше.

:pos:

А ако и малце се вмешавте у борба за одбрана на титулата и не испадневте најлош бранител на титула (последен таков е Милан од 95/96) ондак може и автоматски 12ка ќе дадеше.

:pos:
Епа да, полуфинале ЛШ....објективно минимум 6ка е тоа....вие сте до финале, тоа е 9ка сезона за вас....е сеа кога ќе го лапнете немиен пак Инзаги ќе ви биде крив али објективно имате супер сезона.

е сеа кога ќе го лапнете немиен пак Инзаги ќе ви биде крив али објективно имате супер сезона.

Има Интер многу повеќе на што да се надева во тоа финале, отколку што ќе имаше Милан доколку завршеше таму.

Ама како вака а? Нели не беа криви. Нема таков закон што е сега ова? @MASTERPIECE @Vartolu

Нели ќе играа бо 5та лига, од каде сега ова? :pos:

Не се будали против цела држава да одат, да се влечкаат уште две сезони со одземање и враќање бодови.

Ако беше регуларно постапката ќе траеше цела сезона и пред почеток на следната ќе им беа одземени бодови.

Овие два пати им одзедоа, вториот пат пола саат пред утакмица. :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom