- Член од
- 17 декември 2019
- Мислења
- 2.614
- Поени од реакции
- 4.482
Dali vo nekoja nasa kladza ima vo ponudata Boston ide dalje i boston sampion? Sigurna luda kvota e boston sampion, ama sta koj k*rac vredi da se proba..
Teee mame mu, mislev nekoja 20 kvota.. A da produzat dalje protiv Miami?Не е баш луда квота да освојат,не се исплати
Прегледај го приврзокот 379660
2016 на Кавси квота да ја сврти од 1-3 против Голден беше 28 квота,и ставив 10000 и лапав, тоа ми е најлуд тикет што го имам фатено.Teee mame mu, mislev nekoja 20 kvota.. A da produzat dalje protiv Miami?
Па не баш со оглед на тоа дека губат 300000-1, а и да пројдат треба да играат со првиот тим на западот кој ќе ја има предноста на домашен терен, а знаеме дека во Колорадо е многу тешко да се победи, едно ради јачината на Денвер, друго ради фановите и трето ради надморската височина. Ич не е реална квотата ама намерно даваат безвредна квота за да не може човек да ги изгори у случај Бостон да направи чудо.Како може да е 20 квота а уште 3 екипи се у игра, по која логика? 6-8 е реална квота.
Kvotata mozda zvoni,ama igrava im pisti,tesko so ovaa igraDali da ja igrame vo zivo Dortmund 1 za titula se raboti, koeficientot zvoni 2.50 momentalno...
Ne ja gledam utakmicata voopshto.Kvotata mozda zvoni,ama igrava im pisti,tesko so ovaa igra
Sent from my SM-A325F using Tapatalk