Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Dali vo nekoja nasa kladza ima vo ponudata Boston ide dalje i boston sampion? Sigurna luda kvota e boston sampion, ama sta koj k*rac vredi da se proba..

Како може да е 20 квота а уште 3 екипи се у игра, по која логика? 6-8 е реална квота.

Teee mame mu, mislev nekoja 20 kvota.. A da produzat dalje protiv Miami?
2016 на Кавси квота да ја сврти од 1-3 против Голден беше 28 квота,и ставив 10000 и лапав, тоа ми е најлуд тикет што го имам фатено.

Како може да е 20 квота а уште 3 екипи се у игра, по која логика? 6-8 е реална квота.
Па не баш со оглед на тоа дека губат 300000-1, а и да пројдат треба да играат со првиот тим на западот кој ќе ја има предноста на домашен терен, а знаеме дека во Колорадо е многу тешко да се победи, едно ради јачината на Денвер, друго ради фановите и трето ради надморската височина. Ич не е реална квотата ама намерно даваат безвредна квота за да не може човек да ги изгори у случај Бостон да направи чудо.

Како тоа не е реалната квотата? Не е некоја виша математика за пролаз против Мајами е 3.30
Нареднава дома е 1.35 во гости ќе биде околу 1.80 па ако оди мајсторка ќе е пак околу 1.30
Во финале ќе биде Денвер благ фаворит, е сега фактот дека никој не се вратил од 0-3 и скорот е 0-150 и ем Денвер ќе имаат 10тина дена одмор повеќе ќе ги направи малце поголеми фаворити точно ама толку си е реалниот коефициент максимум 7-8 да освојат.

Далеку понереално нешто е што за Мајами е 5. Водат 3-1 и имаат квота за да освојат слична колку и на Бостон, кој губи 3-1.

Celzi 2ka 5 koef
Celzi t2 2+ 3.25

Sent from my LYA-L09 using Tapatalk

1,75 za Boston protiv Miami na gosti sea za 2 dena.. Dok ne padnala moze da se izigra..

Лејкерс да го победи Денвер во петтиот натпревар, 2000 евра му ставив. Ако го изгубат овој натпревар, ќе играм ал ин во шестиот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom