UEFA Champions League - Season 2022/23

Кој ќе биде шампион во ЛШ?

• Вкупно гласачи
    113
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
5 март 2018
Мислења
17.314
Поени од реакции
19.783
Не е битно и прв избор да бил, никој ни го бараше од големиве екипи, ниту пак очекуваа ваква сезона од него.
Лапорте што беше стандарден дефанзивец лани го седна на клупа.
Муабетот ми е дека знае да го извади најдоброто од секој играч.
Уживај дека никој не го бараше

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.936
Поени од реакции
30.926
Не е битно и прв избор да бил, никој ни го бараше од големиве екипи, ниту пак очекуваа ваква сезона од него.
Нека го земе Мекгваер,

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.268
Поени од реакции
13.224
Цело време ги забораваш 11те милиони причини годишно зашто аканџи е играч на сити.

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.772
Поени од реакции
11.790
Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.536
Поени од реакции
15.021
Бернардо Силва и Гундоган земаат помалку од пет милиони. :eek:

faust.mephistopheles

Aga Aganlija
Член од
9 декември 2014
Мислења
754
Поени од реакции
1.636
Najgolem salary imaat Psg, Real, Barcelona, Baern Minhen, Chelzi, Junajted pa potoa City, Juventus, Liverpul,Inter, Arsenal....Ne mi e sfatlivo kako City go gonat za FFP a od druga strana Real, Psg, Barcelona, Minhen, Junajted , Chelzi se po ova prasanje mirni? Niti trosat niti se vo dolgovi, veke 4 godini se vo top 4 timovi, nemaat takov visok salary kako gorenabrojanive....

Член од
3 декември 2014
Мислења
408
Поени од реакции
317
Najgolem salary imaat Psg, Real, Barcelona, Baern Minhen, Chelzi, Junajted pa potoa City, Juventus, Liverpul,Inter, Arsenal....Ne mi e sfatlivo kako City go gonat za FFP a od druga strana Real, Psg, Barcelona, Minhen, Junajted , Chelzi se po ova prasanje mirni? Niti trosat niti se vo dolgovi, veke 4 godini se vo top 4 timovi, nemaat takov visok salary kako gorenabrojanive....
Не ги гонат за последниве години туку за периодот пред 3,4 години кога трошеа по 200м во преоден рок со сомнителни финансиски извештаи кога прикажуваа приходи повеќе од горе набројаниве кои се бренд еден век а овие не се ни 10години на сцената.Исто имаше потпишување на спнзорски договори со сестрински фирми на сопатвеников на Сити од неверојатна сума која не би е добиле ни Реал ни Барса не пак тогаш клубче како Сити ама успееа тој период да поминат без значителна казна исто како и ПСЖ.ПСЖ го имаа еден од најкриминалните трансфери со Нејмар трета страна му го откупи договорот со Барса а овај појде во ПСЖ без пари вопшто не беше внесен како трансфер трошок.Замисли сите нафташи да почнат така на што би личело тоа.Слично прават и со платите помала плата ама ќе им ветат некои спонзорски договори што нема да ги добијат никаде па после чудисе оти некој останал за нормална плата во Сити,ПСЖ,Челзи.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.447
Поени од реакции
39.076
Барса моментално не е ни у топ 10 клубови по плата. Си гледал некоја статистика од пред корона време.

Последно уредено:
Член од
17 декември 2019
Мислења
2.753
Поени од реакции
4.702
Кој е тој Калвин Филипс бе што зима поголема плата од Бернардо Силва.. Прв пат слушам за дечково..

Член од
7 април 2015
Мислења
2.816
Поени од реакции
1.718
Јас би играл подобро или на еднакво ниво со Rico Lewis за упола мања годишна плата.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom