НБА сезона 2022/2023

Статус
Затворена за нови мислења.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.423
Поени од реакции
38.992
Џими факинг Батлер. :cuc:

12 разлика имаше Бостон на почеток на 4 четвртина. Харден и мвпто отпаднаа од најлузерската екипа во плејофот, смрди Тејтум на очај. Статистиката ја има али менталитет не.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.860
Поени од реакции
21.706
Реков дека Џими е топ 5 .... да си ја корегирам грешката ... со Јокич се моментално најдобри играчи во NBA !!!

Последно уредено:

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.379
Поени од реакции
35.028
Би го тепал Леброн за секоја шутната тројка серијава. Со закон треба да му се забранат, една нема погодено втора текма по ред, 0/9.
Самостојно им ја еба утакмицата (сега тек имав време да ја гледам).
Чакирање тројки и хиро-бол филмови. Тоа бламот со куцањето е само показател колку е забеган со егото, наместо да ја положи - не да закуца туку да ја положи, тој циркус закуцавање... Штета златна шанса за брејк имаа, ротациите после удвојување на Јокич горе долу функционираат.

Лејкерс ако не им се оди на летен одмор треба да направат две три работи:
- да се уозбилат со фундаментите, трчање назад во одбрана
- градење простор/човек за дефанзивни скокови
- Леброн и АД да прекинат да шутираат тројки, посебно бранети тројки

Инаку секоја чест на Мареј, играч на натпреварот.
Автоматски споено мислење:

Разочаран сум ептен од Лејкерс, очекував барем една да добијат во Денвер. Сега ќе биде ептен тешко да се доби серијата. На Леброн мора да му се каже да не форсира шут за три катастрофален е, гледа оти не му оди шутот и пак форсира. Идиот.
Една да земеа ќе се распаднеа ментално овие, пола играчи им се биполарни... Уште не е готово, ама ако не се узобилат со трчање назад во одбрана и дефанзивни скокови (читај гинење на терен) епа тогаш серијава и метла може да заврши.

Апсолутно точно.
И Јокиќ имаше приговори на ова, после утакмица у интервјуто.

Сега сите збореа како Лејкерс пропуштиле победа, а после прошлата сите збореја како Лејкерс за малку не се вратија. На сите тие емисии у живо, генерално, тоа беше наративот - некако не ги спомнуваат Денвер, толку колку што би личело дека треба да ги спомнуваат. Многу повеќе за Лејкерс зборат.

На Јокиќ му е битно, тоа што му е битно на цел тим - да се постигнат тие поени. Мареј, Портер... ги постигнаа у четврта, ама уопште не е битно дали они, или Јокиќ.
Не гледам ништо лошо, ниту ретроградно за негово реноме или слично, у тоа, Јокиќ да има нула у една четвртина, у ситуација кога кошовите друг некој од негова екипа ги дава.
Мелоун си ги буста играчите, знае дека неколкумина се ментално слаби. :)
Исти таклабас и после претходната утакмица. Шо кој фалус на прес за баскет има да коментираат која била наративата по медиумите. Шпанска серија.

Последно уредено:
Член од
23 август 2010
Мислења
39.821
Поени од реакции
115.878
Што е најтрагично на Мелоун и Денвер им одговара повеќе да се збори за Лејкерс и фокусот да е на нив, помалце притисок ќе имааат така Јокиќ и Денвер али ајде.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.356
Поени од реакции
84.578
Мелоун си ги буста играчите, знае дека неколкумина се ментално слаби. :)
Исти таклабас и после претходната утакмица. Шо кој фалус на прес за баскет има да коментираат која била наративата по медиумите. Шпанска серија.
Jaсно е дека таа изјава има и интерна употреба, ама е вистинита.

Член од
13 февруари 2019
Мислења
190
Поени од реакции
323
Мареј 26 поени 11/13 од игра :cuc:

The xx

Russia state-affiliated bot. ☑️
Член од
8 април 2013
Мислења
7.114
Поени од реакции
13.442
Мареј on fire. Наплаќа за пропуштениот плеј офф минатата година малиот.

Член од
12 ноември 2022
Мислења
840
Поени од реакции
1.208
Sedna Lebron da odmori hahahaha... iskreno imam uplateno pari na Lakersi no navivam da izgubat.

Pak neka sednuva, otide utakmicata hahaha ajde vo penzija.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom