Батали,многу брзо си иба мајката.Купил татко ми една ѓубре од машинка VGR од шупирките на пазар за 1100 динари,не дека шиша,бричи,што сакаш брате мили.Многу јака
Imav VGR kupena po preporaka od berberot, 1500 ja plativ, za 6 meseci rikna. Aj ke probam cim ja falis tolku.Батали,многу брзо си иба мајката.Купил татко ми една ѓубре од машинка VGR од шупирките на пазар за 1100 динари,не дека шиша,бричи,што сакаш брате мили.Многу јака
По шиптерска здравје,али е многу добра,врвна
Се исплати поише него оваа за 4000 динариплатена пет шишања на кец/двојка и почна нерамнини да праи.Едно 737484955 саати се шишав за да се уедначамImav VGR kupena po preporaka od berberot, 1500 ja plativ, za 6 meseci rikna. Aj ke probam cim ja falis tolku.
Не мавај контра и пробај подобро некој гел пример од Нивеа.Предлог за добар афтершејв?
Скоро после секое бричење имам проблем со вратот, ми се појавува црвенило и бубулици…
Лосион за после бричење од Magistre Cosmetics ти препорачувам. Јас го имав истиот проблем па го пробав лосионов и од тогаш немам никаков проблем.Предлог за добар афтершејв?
Скоро после секое бричење имам проблем со вратот, ми се појавува црвенило и бубулици…
najnekorisno nesto na svetot, za nisto ne ja biva kaj mene.Kako ste zadovolni od Philips One blade? I koj model, ima od 60 do 150 evra, vredi li tolkava razlika vo cenata? Pristoen li e najeftiniot model?
Само батерија е ок,многу трае друго се отиде у курацnajnekorisno nesto na svetot, za nisto ne ja biva kaj mene.
masinki od bitpazar so sum kupuval prethodno za 300den, 100 pati podobri ispadnale.
ne ja biva ni za retcenje na kosa, ni za brada, za po telo kaj mene e preslaba.
taka mi stoi vo fioka, beskorisno gjubre.
Не се слагам.Ако сакаш вечно да ти трае само wahl od 150 еура со милијарда штелки на неа.Филипс нека си тераат со сијалици и телевизори
https://www.technopolis.bg/bg/Body-groomers/Body-groomer-PHILIPS-BT9297-15/p/833978
Купен тример оваков во јануари годинава... Презадоволен!!!
На најниското ниво е како да си бричен со брич пред ден-два. Батали машинка за бричење...
Со кој квалитет се, и гледам на темава се збори за MÜHLE бричевите, дали има разлика и дали вреди споредбено со овие од DMdm (има и четки)
Прегледај го приврзокот 378937
Mi se cini deka za razlicni masinki zborite. Ne znam kako bi retcel kosa so one blade koa e za bricenje.najnekorisno nesto na svetot, za nisto ne ja biva kaj mene.
masinki od bitpazar so sum kupuval prethodno za 300den, 100 pati podobri ispadnale.
ne ja biva ni za retcenje na kosa, ni za brada, za po telo kaj mene e preslaba.
taka mi stoi vo fioka, beskorisno gjubre.
Е добро штом така,сеа ке купиме уште по една ние штом ти проблем си немалMi se cini deka za razlicni masinki zborite. Ne znam kako bi retcel kosa so one blade koa e za bricenje.
Jas imam philips one blade pro (Model: QP6650/30) i veke poveke od godina vreme ja koristam za bricenje i za telo bez nikakov problem.