За мажите: машинка за бричење или стариот добар брич?

Диле Јоргачев

Одделение за заштита на народот
Член од
3 април 2017
Мислења
8.693
Поени од реакции
28.204
Батали,многу брзо си иба мајката.Купил татко ми една ѓубре од машинка VGR од шупирките на пазар за 1100 динари,не дека шиша,бричи,што сакаш брате мили.Многу јака
По шиптерска здравје,али е многу добра,врвна

Член од
30 јули 2014
Мислења
5.481
Поени од реакции
18.084
Батали,многу брзо си иба мајката.Купил татко ми една ѓубре од машинка VGR од шупирките на пазар за 1100 динари,не дека шиша,бричи,што сакаш брате мили.Многу јака
По шиптерска здравје,али е многу добра,врвна
Imav VGR kupena po preporaka od berberot, 1500 ja plativ, za 6 meseci rikna. Aj ke probam cim ja falis tolku.

Диле Јоргачев

Член од
3 април 2017
Мислења
8.693
Поени од реакции
28.204
Imav VGR kupena po preporaka od berberot, 1500 ja plativ, za 6 meseci rikna. Aj ke probam cim ja falis tolku.
Се исплати поише него оваа за 4000 динариплатена пет шишања на кец/двојка и почна нерамнини да праи.Едно 737484955 саати се шишав за да се уедначам
Автоматски споено мислење:

Ако сакаш вечно да ти трае само wahl od 150 еура со милијарда штелки на неа.Филипс нека си тераат со сијалици и телевизори

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.547
Поени од реакции
22.238
Предлог за добар афтершејв?
Скоро после секое бричење имам проблем со вратот, ми се појавува црвенило и бубулици…
Не мавај контра и пробај подобро некој гел пример од Нивеа.

ElindHost

ElindHost
Член од
27 јуни 2011
Мислења
30
Поени од реакции
15
Предлог за добар афтершејв?
Скоро после секое бричење имам проблем со вратот, ми се појавува црвенило и бубулици…
Лосион за после бричење од Magistre Cosmetics ти препорачувам. Јас го имав истиот проблем па го пробав лосионов и од тогаш немам никаков проблем.

Attachments

Harald

King of Norway
Член од
12 јули 2009
Мислења
3.464
Поени од реакции
9.916
Kako ste zadovolni od Philips One blade? I koj model, ima od 60 do 150 evra, vredi li tolkava razlika vo cenata? Pristoen li e najeftiniot model?
najnekorisno nesto na svetot, za nisto ne ja biva kaj mene.
masinki od bitpazar so sum kupuval prethodno za 300den, 100 pati podobri ispadnale.

ne ja biva ni za retcenje na kosa, ni za brada, za po telo kaj mene e preslaba.
taka mi stoi vo fioka, beskorisno gjubre.

Диле Јоргачев

Член од
3 април 2017
Мислења
8.693
Поени од реакции
28.204
masinki od bitpazar so sum kupuval prethodno za 300den, 100 pati podobri ispadnale.

Само батерија е ок,многу трае друго се отиде у курац

Член од
16 јуни 2013
Мислења
418
Поени од реакции
344
Каде кај нас може да се набави safety razor по можност комплет со четка и др. работи?

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.664
Поени од реакции
14.539
Ако сакаш вечно да ти трае само wahl od 150 еура со милијарда штелки на неа.Филипс нека си тераат со сијалици и телевизори
Не се слагам.
Имам купено ваква:

Пред 5 години од Технополис, Бугарија.
До ден-денес тера без мака и сечилото е остро како првиот ден.

https://www.technopolis.bg/bg/Body-groomers/Body-groomer-PHILIPS-BT9297-15/p/833978

Купен тример оваков во јануари годинава... Презадоволен!!!

На најниското ниво е како да си бричен со брич пред ден-два. Батали машинка за бричење...

Член од
16 јуни 2013
Мислења
418
Поени од реакции
344
Член од
25 ноември 2013
Мислења
1.657
Поени од реакции
1.519

Mi se cini deka za razlicni masinki zborite. Ne znam kako bi retcel kosa so one blade koa e za bricenje.

Jas imam philips one blade pro (Model: QP6650/30) i veke poveke od godina vreme ja koristam za bricenje i za telo bez nikakov problem.

Диле Јоргачев

Член од
3 април 2017
Мислења
8.693
Поени од реакции
28.204
Mi se cini deka za razlicni masinki zborite. Ne znam kako bi retcel kosa so one blade koa e za bricenje.

Jas imam philips one blade pro (Model: QP6650/30) i veke poveke od godina vreme ja koristam za bricenje i za telo bez nikakov problem.
Е добро штом така,сеа ке купиме уште по една ние штом ти проблем си немал
Купујте сите Филипс

Kajgana Shop

На врв Bottom