- Член од
- 10 јули 2018
- Мислења
- 1.590
- Поени од реакции
- 2.471
Пукна 50ка преку главата на МВП-то.
Имаше и добра клупа во Тони Ален, Еди Хаус, Глен Дејвис, Сем Касел. Со тој тим и некој што имаше малку знаење од кошарка ке бидеше шампион.36 обиди за тројка, влегоа само 8 - игра и тоа улога иако НЕ е никакво оправдување.
Едноставно треба на клоци да го избркаат тренерот, тоа ѓубре не заслужва да тренира НБА тим. Со Бостон му се посреќи пошто имаше 3 играчи во прајм на кариера, го имаше Рондо кој беше право динамо во тимот + Перкинс за да игра одбрана над центрите.
После тоа го уништи Клиперс, па сега некоја година ќе ја ебава Фила.
На клоци само и низ врата.
По чоук тренер немам видено.
Со Бостон му се посреќи пошто имаше 3 играчи во прајм на кариера, го имаше Рондо кој беше право динамо во тимот + Перкинс за да игра одбрана над центрите.
Тој тим сам играше, Док Риверс повеќе сметаше отколку што правеше нешто.Имаше и добра клупа во Тони Ален, Еди Хаус, Глен Дејвис, Сем Касел. Со тој тим и некој што имаше малку знаење од кошарка ке бидеше шампион.
Искрено енергијата и желбата му беа нула ама ова повеќе е до тренерот.5/18 за шут МВПто
Епа не е ова регуларна сезона да ти свират по 20 слободни за да имаш 35 поени секоја вечер....
Да, прав си, тој тим беше напакиран. Штом Коби го добија во финале не беа воопшто за потценување, комплетен состав беше.Имаше и добра клупа во Тони Ален, Еди Хаус, Глен Дејвис, Сем Касел. Со тој тим и некој што имаше малку знаење од кошарка ке бидеше шампион.
Уште некој промаш и ќе имаше 6-24 ко Коби5/18 за шут МВПто
Епа не е ова регуларна сезона да ти свират по 20 слободни за да имаш 35 поени секоја вечер....
Ова беше полошо од уличен баскет.36 обиди за тројка, влегоа само 8 - игра и тоа улога иако НЕ е никакво оправдување.
Едноставно треба на клоци да го избркаат тренерот, тоа ѓубре не заслужва да тренира НБА тим. Со Бостон му се посреќи пошто имаше 3 играчи во прајм на кариера, го имаше Рондо кој беше право динамо во тимот + Перкинс за да игра одбрана над центрите.
После тоа го уништи Клиперс, па сега некоја година ќе ја ебава Фила.
На клоци само и низ врата.
По чоук тренер немам видено.
Јас да сум Ембиид одам во управата и им викам имате 24h да си го отпуштите тренерот и месец дена да ми напрајте тим за титула ако не чао пријатно, ама и тој сам е путе т.е. испадна најголемо путе.Ова беше полошо од уличен баскет.
Добар ростер имаат и проблемот е до тренерот.
Хаха...... нека цицаат весла, повеќе од заслужено.
Каква класика, досадни се веќе, Денвер заслужува сезонава да игра финале.Ми се гледа Лејкерс-Бостон финале, ко луѓе, класика од два тима, да се изгазат здраво![]()