- Член од
- 3 јануари 2023
- Мислења
- 9.193
- Поени од реакции
- 5.807
Треба да назначиш дека е сатираTиндер е супер има девојки за врска, секс, и за женење па и за друштво само се има и од секаде. Лесно се наоѓа...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Треба да назначиш дека е сатираTиндер е супер има девојки за врска, секс, и за женење па и за друштво само се има и од секаде. Лесно се наоѓа...
Tиндер е супер има девојки за врска, секс, и за женење па и за друштво само се има и од секаде. Лесно се наоѓа...
Tиндер е супер има девојки за врска, секс, и за женење па и за друштво само се има и од секаде. Лесно се наоѓа...
Па и не е баш секогаш причина за намалување на либидото стареењето. Посебно па не кај жена под 40 години, тоа ми е како ''excuse'' да не бидеш интимна со партнерот.Ете тоа е живот, тоа е убавина, тоа е нешто поубаво од секс и нема споредба, сексот е потреба дур си млад, јас лично имам осетено доста намалување на либидото, а не сум над 40 години, што значи, сигурно ќе се намалува понатаму, а и многу поубаво ми е сега, неголи во времето кога ми дивееја хормоните. Посмирена сум, постабилна и порелаксирана. И што е најбитно, мозокот ми е пошарп и мислата ми е побистра
...ти се изгубил клиторисот, а очигледно твоите избрани партнери ниту се трудат да ти го пронајдат, па да видиш што значи тој лешник од сплотени еротски нервни импулси, какви кафиња, какво езеро.Мислите дека на возрасна жена и е дојдено до секс, не бе срцки. Најголем оргазам ми е кога пијам утринско кафе во мир и тишина, да прошетам во природа, да седнам да уживам во планинска викендичка, со поглед на езеро, дури ги слушам планинските славејчиња како милозвучно пејат. Ете тоа е живот, тоа е убавина, тоа е нешто поубаво од секс и нема споредба, сексот е потреба дур си млад, јас лично имам осетено доста намалување на либидото, а не сум над 40 години, што значи, сигурно ќе се намалува понатаму, а и многу поубаво ми е сега, неголи во времето кога ми дивееја хормоните. Посмирена сум, постабилна и порелаксирана. И што е најбитно, мозокот ми е пошарп и мислата ми е побистра.
Odamna te nema nikoj zadovoleno da ti napravi orgazam izgleda zatoa taka ne za drugo.Najdi nekoj pomald da te poludi pa potoa komentiraj povtornoМислите дека на возрасна жена и е дојдено до секс, не бе срцки. Најголем оргазам ми е кога пијам утринско кафе во мир и тишина, да прошетам во природа, да седнам да уживам во планинска викендичка, со поглед на езеро, дури ги слушам планинските славејчиња како милозвучно пејат. Ете тоа е живот, тоа е убавина, тоа е нешто поубаво од секс и нема споредба, сексот е потреба дур си млад, јас лично имам осетено доста намалување на либидото, а не сум над 40 години, што значи, сигурно ќе се намалува понатаму, а и многу поубаво ми е сега, неголи во времето кога ми дивееја хормоните. Посмирена сум, постабилна и порелаксирана. И што е најбитно, мозокот ми е пошарп и мислата ми е побистра.
Види го ти него, како од околу се мести...Odamna te nema nikoj zadovoleno da ti napravi orgazam izgleda zatoa taka ne za drugo.Najdi nekoj pomald da te poludi pa potoa komentiraj povtorno
Fakt e deka ne mozete taka dobro kako pomladite.Види го ти него, како од околу се мести...
Па некој помлад морало да биде, бре, бре.
А што, ние постарите демек не знаеме да задоволуваме?
Факт е дека можеме подолго, а не како помладине, 3-4 минути ко зајци.Fakt e deka ne mozete taka dobro kako pomladite.
na vijagra*Факт е дека можеме подолго, а не како помладине, 3-4 минути ко зајци.
А, дали можеме подобро или не, тоа е дискутабилно,
на искуство ќе ги победиме...
Што е тоа?na vijagra*
Mislam deka nikogas nema postar da zadovoli kao nie pomladite kolku i da misla deka se neznam shoFakt e deka ne mozete taka dobro kako pomladite.
Ti nikako nema da me pobedis ni na iskistvo ni na vreme traenje zatoa te molamФакт е дека можеме подолго, а не како помладине, 3-4 минути ко зајци.
А, дали можеме подобро или не, тоа е дискутабилно,
на искуство ќе ги победиме...
Јас на Тиндер најдов се и врски многу и секс и жена. Мене ми функционира супер. Додуше јас наоѓам секаде. Дури и на Кајгана можам ако сакам![]()
Јас сум имал успех на Тиндер и ок дејтови и врски и секс и брак. Мене ми е ок. Ако се гледа по многу слики 95% од профилите се ѓубре но ако се клика доволно ќе се стигне до тие 5%. Има се и се се наоѓа на Тиндер, и другарки и кежуал секс и врски па и може да се ожениш. Има се. Дури и во странство може да отидеш.
Ок си е Тиндер има многу и има Ок жени таму. Има и на други места. Лесно се наоѓа. Само треба убав муабет и се ќе биде.
Жените се ок и Тиндер е добар. Мене ми е убаво. И жени ме сакаат и имам другари и другарки и пари и здравје. Надвор е убаво...уживанција.
NPCОк си е Тиндер многу не го контаат.