Tinder

• Креатор на темата Креатор на темата D1ck25cm
  • Време на започнување Време на започнување
Tinder симнав минатово лето, така нешто... Еден ден се разбудив и бев баниран. 2/10 app

epa ne e do zenskoto ego tuku sto ste nesposobni nagonot da go iskontrolirate a kriterium vi e nepoznat poim za razlika od vas nie imame kriteriumi i kriticki razmatrame sto bi se reklo uklucivas razum i svest zatoa toj soodnos na procenti e takov kakov sto e
pa posle cvicite obespraveni ste, zenite se krivi :vrtioci: ne be brat iskontroliraj nagoni, nakaci kriterium, raboti na sebe pa ke imas sansa, ne samo kvicenje.;)
Јас мислам криво им е на некои што некои женски не се ефтини имаат карактер и не одат во биртии.. Зошто повеќето машки само биртии можат да им понудат и ништо повеќе од тоа дно.. Ако женската не сака да оди во биртии и се цени и не сака најефтини работи а сака да се облекува поскапо а не најефтино "таа е дигната" зашто мажот нема што да и понуди и таа е на поголем левел од него и му е криво и љубомори

Јас мислам криво им е на некои што некои женски не се ефтини имаат карактер и не одат во биртии.. Зошто повеќето машки само биртии можат да им понудат и ништо повеќе од тоа дно.. Ако женската не сака да оди во биртии и се цени и не сака најефтини работи а сака да се облекува поскапо а не најефтино "таа е дигната" зашто мажот нема што да и понуди и таа е на поголем левел од него и му е криво и љубомори
Точно така
Сите ја знаеме приказната за лисицата на која и било високо грозјето, била мртва гладна, но колку и да скокала, не можела да го дофати,и ќе си пукнела од мака, од што и било криво, па рекла дека И онака е зелено и кисело. Тоа е таа прича....

Последно уредено:

vie bache ste sekogas pred vremeto...

bugarski tinder

1682497807903.png

Шо доскролав во Алгарве, Португалија минативе 4дена, нула чиста 0, ниеден меч :D Додуша 5 ме лајкнале ама ја не, колку да мислам дека од 200 бар неколку ме бендисале :icon_lol:
Screenshot_20230426_212927_Tinder.jpg

Земав се од аплиакција шо постои инсталирав, Баду 1 меч 0 средби и бамбл конечно 7 лајка излегов со една рисрчер последната вечер, ама ништо, излезе дека нема да има причина да пропуштам летот :D

Две ластовички пролет не прават
Две работи не сфаќаат:
1. Неебитис и фрустрации чуда прават.
2. Кој стигнал на Tinder врска да бара и да „учи“ како тоа функционираат жените гадно се заебал.

More to your point... ги има еден куп на овој свет, кај нас соодносот најверојатно е 2:1 во одредени градови, ако не и во цело државиче (кој да бара статистики, мака ми е) + живееме во апсолутно неетично и „кур ми е двор ми е“ време каде никој не се замара за морални вредности па омажените ти се повеќе достапни дури и од сингл девојки.

Така да, ДЕНЕС некој да се жали дека не може да дојде до слива (што е поентата на Tinder како апликација) или воопшто да се жали дека нема диверзитет во однос на побарувачка vs понуда, мора да е УЛАВ.

Е сега, на какви во животот ќе налеташ (насекаде, не само на Tinder) и како ќе хендлаш зависи од еден куп фактори како искуство, изживеаност на животецот на време, пари (не секогаш), навремена социјализација со жени, машко друштво т.е. начин на функционирање на истото (навиките) и слично.
Тоа во однос на дејт, а во однос на врска и бракови / мракови... Сусаро има надолго и на широко објаснувано, кој да се замара пак да разглаба, а тој тоа што го пишел по темите треба како оче наш да си го прочитаат и знаат некои кои „со крстот на чело“ одат во потрага по врска/брак.

Тиндер нишо битно, какви се апликации има тука за сечиј вкус..
Farmers only
Christian mingle ..

I sho pisha ako ne ti e nishto posebno? Ja otvori si tema za Christian Mingle shom ti e u ista liga so Tinder. Auuu znam, alergichna si na otvaranje temi ili bilo kakva forma na kreativen akt...
Престани да замараш, ако имаш нешто на тема пиши, не си лечи комплекси на се што е женско, цитирај ме пак на БАН одиш.

При толку многу избор, некако многу фрустрирани белите жени во САД :D

Прегледај го приврзокот 376808

Kako pagjat na lager i ne se povekje fuckable tolku povekje na lekarstva se :toe:

Edno prasanje dali moze na tinder samo eden mesec da se pretplatis i poveke da ne plakas?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom