- Член од
- 17 април 2023
- Мислења
- 275
- Поени од реакции
- 362
svesen si kolku si dosaden neli?A taste of your own femi-nazi medicine
svesen si kolku si dosaden neli?A taste of your own femi-nazi medicine
дали на идниот партнер ќе бараш сунет да направи зошто така ти е поубаво?svesen si kolku si dosaden neli?
Ne e korektno sliki nejzini da stavame tuka, neka e zdrava i ziva i neka shmuka se4en shipurka kur, za podobar ne e. Bas mi e milo koga razbrav deka lapnala se4en, bidekji vo minatoto na forumov redovno mi se stavase na kur.sega ushte povekje sakam da ja vidam taa grda faca
ako e pameten ke napravi bez bilo koj da mu kaze a posho ja pametni sakam nema potreba ja da trazam da pravi,дали на идниот партнер ќе бараш сунет да направи зошто така ти е поубаво?
Mila, dojdi si da ti dadam stap kakov ne si videla, ne baraj se4eni ke ti dadam celosen.ako e pameten ke napravi bez bilo koj da mu kaze a posho ja pametni sakam nema potreba ja da trazam da pravi,
ima mnogu pricini zasto e podobro ne samo zatoa sto mene mi e ubavo.
Kako bilo brat, neka me viknat da mu go presecam kurot, so sabja ili motorna pila.Поверојатно е да се вика Лирим или Арсим отколку Ибрахим.
Se mi se cini deka i ti kako ocajnava ne ste zdravo izebani .ako e pameten ke napravi bez bilo koj da mu kaze a posho ja pametni sakam nema potreba ja da trazam da pravi,
Ова беше инстант психоанализа и тоа по Фројд.Se mi se cini deka i ti kako ocajnava ne ste zdravo izebani .
Nemas dozhiveano da ti se tresat nozete posle toa edno 2 saati.
никогаш и никаде на ниеден маж не му текнало сунет да си прави.ako e pameten ke napravi bez bilo koj da mu kaze a posho ja pametni sakam nema potreba ja da trazam da pravi,
За друга зборат, не за таа што мислиш.Neka bide it didn't happen.
Devojceto bese apla grdo, a na forumov se pravese mn pametna i ni gi otece jajcata so toa deka nejzinite bile medicinski rabotnici, doktori i stomatolozi.
Dzabe brate ni doktor ni stomatolog ni plasticar ne ja opravase ovaa kolku bese grda.
Samo se4en za nea. Neka ragja sea grdi se4eni deca.
Пушти ги овие манијачишта млади... Ела ние да си попраиме мубет.ako e pameten ke napravi bez bilo koj da mu kaze a posho ja pametni sakam nema potreba ja da trazam da pravi,
Тој, бившиот ти, му ја виде црковната крштеница, та знаеш дека бил рисјанин, или?ne znam dali si seriozen, ima mnogu sto se obrezuvaat, bivsiot decko bese obrezan, btw makedonec e, hristijanska vera,
a ako mislis na sunet kako religiozen ritual a ne samo kako obrezuvanje toa drugo e.
Си се покри мајсторов. Прво за ебење си побара, после утешна награда филмче за тинкање.Abe kazete kaj imat vo Ohrid eskort devojki I kako da gi najdam
Автоматски споено мислење:
I kazete nekoj balkanski film so mlado momce I po stara devojka kaj so mladiov e ne iskusen I stramezliv I ova ke go ucit ova ona
Не знам, не сум имал потреба за такво нешто, хигиена редовна правам, еднаш годишно за 1-ви мај.u koj svet ziveete ako mislite deka samo muslimani i evrei se obrezuvaat,
higiena i zdravje se vo prasanje.