Najverovatno zatoaZatoa li mene mi pokazuva only emergency calls bas zedov nova kartica i ne mozam da si go vidam brojot?
Abe voopsto nema komunikacija od A1 do Lyca ....kakov crn broj da vidis....Zatoa li mene mi pokazuva only emergency calls bas zedov nova kartica i ne mozam da si go vidam brojot?
Nee opravduvajne , ama moj blizok raboti vo a1, bas vo centralata ,ama nee na smena kolega negov na tel, mu rekol 5sek, imame golema belja, polosa od taa pred 4/5 nedeli....Ne e opravduvanje deka A1 gi zeza ,
Beljata samo kaj LycaAbe voopsto nema komunikacija od A1 do Lyca ....kakov crn broj da vidis....
Автоматски споено мислење:
Nee opravduvajne , ama moj blizok raboti vo a1, bas vo centralata ,ama nee na smena kolega negov na tel, mu rekol 5sek, imame golema belja, polosa od taa pred 4/5 nedeli....
pa blizi 100 000 sim , i taa brojka ne mu odgovara na nikoj od drugite operatori i vikaat daj seckaj te gi, sami dasi zaminat korisnicite ....ja preteraa ovie. Mnogu zacestija problemite, Se gleda deka celta im e da se otkazat lugevo od lycamobile
Dali podocna koga ke dojde signal ke ni stigne sms koj ne baral dodeka sme iskluceni ?pa blizi 100 000 sim , i taa brojka ne mu odgovara na nikoj od drugite operatori i vikaat daj seckaj te gi, sami dasi zaminat korisnicite ....
Od tie 100 000 sim vo upotreba ne se ni 30% ,pa blizi 100 000 sim , i taa brojka ne mu odgovara na nikoj od drugite operatori i vikaat daj seckaj te gi, sami dasi zaminat korisnicite ....
i tolku da se kolku sto velis % nese za potcenuvajne ...+ 30 000 simOd tie 100 000 sim vo upotreba ne se ni 30% ,
nema ...Dali podocna koga ke dojde signal ke ni stigne sms koj ne baral dodeka sme iskluceni ?
Mrezata Prilep/Pelagonija i Bitola e 4g+/4g/h+/h/e/, site ovie modovi ke gi smeni vo rok od 30sekundi....Неколку денови и мрежата на А1 е катастрофа, нон стоп губи сигнал, интернетот очај. Така да Лајка .. е лајка, за 200 ден месечно, сад га видиш - сад га невидиш