Lycamobile Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Apple
  • Време на започнување Време на започнување
Zatoa li mene mi pokazuva only emergency calls bas zedov nova kartica i ne mozam da si go vidam brojot?

Zatoa li mene mi pokazuva only emergency calls bas zedov nova kartica i ne mozam da si go vidam brojot?
Abe voopsto nema komunikacija od A1 do Lyca ....kakov crn broj da vidis....
Автоматски споено мислење:

Ne e opravduvanje deka A1 gi zeza ,
Nee opravduvajne , ama moj blizok raboti vo a1, bas vo centralata ,ama nee na smena kolega negov na tel, mu rekol 5sek, imame golema belja, polosa od taa pred 4/5 nedeli....

Abe voopsto nema komunikacija od A1 do Lyca ....kakov crn broj da vidis....
Автоматски споено мислење:

Nee opravduvajne , ama moj blizok raboti vo a1, bas vo centralata ,ama nee na smena kolega negov na tel, mu rekol 5sek, imame golema belja, polosa od taa pred 4/5 nedeli....
Beljata samo kaj Lyca

ja preteraa ovie. Mnogu zacestija problemite, Se gleda deka celta im e da se otkazat lugevo od lycamobile

pa blizi 100 000 sim , i taa brojka ne mu odgovara na nikoj od drugite operatori i vikaat daj seckaj te gi, sami dasi zaminat korisnicite ....
Dali podocna koga ke dojde signal ke ni stigne sms koj ne baral dodeka sme iskluceni ?

Неколку денови и мрежата на А1 е катастрофа, нон стоп губи сигнал, интернетот очај. Така да Лајка .. е лајка, за 200 ден месечно, сад га видиш - сад га невидиш

Неколку денови и мрежата на А1 е катастрофа, нон стоп губи сигнал, интернетот очај. Така да Лајка .. е лајка, за 200 ден месечно, сад га видиш - сад га невидиш
Mrezata Prilep/Pelagonija i Bitola e 4g+/4g/h+/h/e/, site ovie modovi ke gi smeni vo rok od 30sekundi....
A toa vidis-ne vidis e tocnoo.....

Сега само интернет има а повици нема уште..

Проработи мрежата, сега има и повици

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom