Riken
the power of imagination makes us infinite
- Член од
- 9 декември 2008
- Мислења
- 12.862
- Поени од реакции
- 30.780
Е до толку се квалитетни серии
Е до толку се квалитетни серии
Da se nadovrzam na beef, sto ja pravi solidna? Gledam site pozitivno reagiraat, ja do 6ta sum i ne mozam da prodolzam, ako se misli na solidna serija so poveke dadeno vnimanie od sekojdnevnite stancanja, togas da… no celo vreme mi e off nesto u pozadina koe titka koga proekcijata pred oci ne nudi nesto osobeno ako i voopstoBeef ја изгледав и јас, стварно солидна серија, пријатно ме изненади.
Е сега се надевам дека е минисерија, втора сезона не планирам да чекам за три години.
Мене многу ме смееа некои моменти, како фактот што типот сакаше да се усмрти со чад од електрични скари, па не успеа и сакаше да ги врати И цитатот на брат му, Пол, кога им бегаше низ хотелот и рече нешто као your brokedness is infectious А ме „освои“ со сатирата и суптилната обработка на одредени теми - дешавката во арт галеријата со мајката на тој Џорџ, столот што вредеше 100к, таа милфицата (Џордан? не ми текнува) со цела хала артефакти дома, се ми изгледаше како postmodernism mockery и колку банално изгледа се она што ни се прикажува тука, иако возот за исмејување на артот денес мислам дека помина. На граница е на чизи, но кај мене некако функционираше и ме освежи, особено дека ми дојде измеѓу сите heavy-handed серии што ги изнагледав во последно.Da se nadovrzam na beef, sto ja pravi solidna? Gledam site pozitivno reagiraat, ja do 6ta sum i ne mozam da prodolzam, ako se misli na solidna serija so poveke dadeno vnimanie od sekojdnevnite stancanja, togas da… no celo vreme mi e off nesto u pozadina koe titka koga proekcijata pred oci ne nudi nesto osobeno ako i voopsto
random rant lol
Vlegov mislejki od se ali wong ke mi smeta no izleze obratno, se mi smeta osven ona koja go vozi ova takanareceno sou kako kralica koja se ebe kako sto mene mi se dopaga
Dobra Kalkanski, dobra, ova ide od sabota na superstar tvКалкански кругови нз дал некој ја гледа ама откина за сите пари.
Echo 3 ја пројдов маратонски за 24часа ок серија,колумбија венецуела дрога киднапирање ех што не сум таму 5долари грамче мераци
Оваа мене ми беше доста подобра https://www.imdb.com/title/tt8220344/Echo 3 ја пројдов маратонски за 24часа ок серија,колумбија венецуела дрога киднапирање ех што не сум таму 5долари грамче мераци
Малку репетитивна е подоцна и на моменти пренаивна или не знам како да го наречам тој момент што во некои сцени од подоцнежните сезони како да се уриваат некои постулати кои беа прикажани во првата. Инаку, само првата сезона е направена според романот на Атвуд, ко што знам, останатите се оригинал. Има и тема за серијата, па бујрум таму.Ја почнав вчера The Handmaid's Tale иако сакав прво книгата да ја барам да ја читам што била забранувана и спалувана колку што успеав да прочитам но не одолеав на серијата. Досега вакво нешто не сум гледала, воопшто не можам да направам некоја претпоставка што ќе биде следно или да имам какво било очекување. Секоја сцена е изненадување сама по себе.
Гледам дека се повеќе сезони и немам идеа што ќе испадне на самиот крај ако некој ја има изгледано кажете ми барем дека нема да ми здосади до последна епизода.
Не ја читај книгата, изгледај ја првин серијата.Ја почнав вчера The Handmaid's Tale иако сакав прво книгата да ја барам да ја читам што била забранувана и спалувана колку што успеав да прочитам но не одолеав на серијата. Досега вакво нешто не сум гледала, воопшто не можам да направам некоја претпоставка што ќе биде следно или да имам какво било очекување. Секоја сцена е изненадување сама по себе.
Гледам дека се повеќе сезони и немам идеа што ќе испадне на самиот крај ако некој ја има изгледано кажете ми барем дека нема да ми здосади до последна епизода.
Не вреди серијата. Дури и тажно е. До толку не пали како Sex and the City. Плус и woke е - Миранда е станата лезбејка (како и во реалниот живот де), плус има и други малцинства... Јас ја прекинав по само 2 епизоди.Дајте линк кај можам да ја симнам And just like that?
@Miss.Independent веќе ја заврши серијата, има напишано мислење во темата за серијата.Не ја читај книгата, изгледај ја првин серијата.
Јас сега ја читам книгата, а серијата ја изгледав како испаѓаа епизодите.
Не читај спојлери што ќе се деси, само гледај
Јас ја чекам новата сезона која мислам дека не е почната со снимање, е најавена.
I jad mislev deka Ali ke me nervira, ama fino I legna ulogata.Da se nadovrzam na beef, sto ja pravi solidna? Gledam site pozitivno reagiraat, ja do 6ta sum i ne mozam da prodolzam, ako se misli na solidna serija so poveke dadeno vnimanie od sekojdnevnite stancanja, togas da… no celo vreme mi e off nesto u pozadina koe titka koga proekcijata pred oci ne nudi nesto osobeno ako i voopsto
random rant lol
Vlegov mislejki od se ali wong ke mi smeta no izleze obratno, se mi smeta osven ona koja go vozi ova takanareceno sou kako kralica koja se ebe kako sto mene mi se dopaga