Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе цела таа акциона багра филмовите им се кој од кој, сум ги убил од глеање ко дете ама сеа никад не би ги пуштил
Неодамна го открив каналов, прави ривјуа на акциони филмови од 80те и 90те години, посебна специјалност му е да ги руга сите филмови на Стивен Сигал, дека нормално само за тоа служат.

Ах, да. Сите премотуваа ради бон-тон, да не помисли вработениот у видеотека дека си сељак.Гледање филм на VHS беше посебно искуство. Влегуваш во видеотека и одбираш еден до два филма макс на касета која мора да ја вратиш наредниот ден (премотана од почеток, јер бон тон).

Па добро е и филмчето, не е комплетно се веќе видено таму, затоа. И мене ми легна тој филм пред 2 години.Snosti go gledav palm springs 2020
Ima nesto smesno vo samoto toa sto gledas uste eden groundhogday film, repeticijata go pravi ironicno no znaete sto? super si pominav, pogotovo ako ja mozete facata na Andy od Brooklyn 99
Сигурно не трошиш 1800kw во Август.... тоа може Декември до Февруари..... 3 месеца макс 4 годишно... а не сите 12 за да удриш онака кутурица математика.Ako si trosel 1800kw mesecno skapa , a sega trosis 1000kw , razlikata e 800kw vo 4-ta grupa, mnogu prosto.
Ponekogas si epten ubeden vo nesto sto ne e taka, a bazenot na sto se gree…. sam od sebe? Koga ti kazuva nekoj deka e taka , razberi deka e taka, ne si sekogas ti prav.Сигурно не трошиш 1800kw во Август.... тоа може Декември до Февруари..... 3 месеца макс 4 годишно... а не сите 12 за да удриш онака кутурица математика.
Башка на појаки зими веројатно и нема да ти биде заштедата 800kw...
Ај да не ти рушам поќе филм....
Премиерата на Малата сирена, викендов, во Кина, заработила, $13.000.