Нема поасална снимка, се се камови.Дали може да ми даде некој линк за онлајн гледање или па торент да го симнам Evil Dead Rise со некоја поасолна снимка (не ми се чека дури да излези), барем засеа?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нема поасална снимка, се се камови.Дали може да ми даде некој линк за онлајн гледање или па торент да го симнам Evil Dead Rise со некоја поасолна снимка (не ми се чека дури да излези), барем засеа?
Бери Киоган и Пол Мескал (првиот император, вториот гладијатор) беа првите двајца потврдени. Паскал и Вашингтон уште не се знае ни што ќе глумат, етпен тазе се кастнати.Дури вчера дознав дека во план е Гладијатор 2. Педро Паскал и Дензел В меѓу потврдените актери. Ридли Скот со деби на 22ри Ноември - 2024.
Дури вчера дознав дека во план е Гладијатор 2. Педро Паскал и Дензел В меѓу потврдените актери. Ридли Скот со деби на 22ри Ноември - 2024.

Го гледавме, беше предлог во Клубот. Ти кога не не дружиш, ќе касниш вака...П.С. На Netflix моментално го има индискиот RRR, масивна препорака.

Па во склад со муабетот за VHS.Интернет експлорер момент хаха.

Абе цела таа акциона багра филмовите им се кој од кој, сум ги убил од глеање ко дете ама сеа никад не би ги пуштил
Неодамна го открив каналов, прави ривјуа на акциони филмови од 80те и 90те години, посебна специјалност му е да ги руга сите филмови на Стивен Сигал, дека нормално само за тоа служат.

Ах, да. Сите премотуваа ради бон-тон, да не помисли вработениот у видеотека дека си сељак.Гледање филм на VHS беше посебно искуство. Влегуваш во видеотека и одбираш еден до два филма макс на касета која мора да ја вратиш наредниот ден (премотана од почеток, јер бон тон).