Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Член од
26 јануари 2020
Мислења
989
Поени од реакции
1.290
Дали може да ми даде некој линк за онлајн гледање или па торент да го симнам Evil Dead Rise со некоја поасолна снимка (не ми се чека дури да излези), барем засеа?

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Дали може да ми даде некој линк за онлајн гледање или па торент да го симнам Evil Dead Rise со некоја поасолна снимка (не ми се чека дури да излези), барем засеа?
Нема поасална снимка, се се камови.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.371
Поени од реакции
43.181
Дензел ќе биде црн император на Рим?

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.210
Поени од реакции
37.845
Дури вчера дознав дека во план е Гладијатор 2. Педро Паскал и Дензел В меѓу потврдените актери. Ридли Скот со деби на 22ри Ноември - 2024.
Бери Киоган и Пол Мескал (првиот император, вториот гладијатор) беа првите двајца потврдени. Паскал и Вашингтон уште не се знае ни што ќе глумат, етпен тазе се кастнати.

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.231
Поени од реакции
8.338
Дури вчера дознав дека во план е Гладијатор 2. Педро Паскал и Дензел В меѓу потврдените актери. Ридли Скот со деби на 22ри Ноември - 2024.
from dusk till down koga ne e moguce da ne si go gledal do sega?

me cudiv bratov @wot 5/5 mu dal, ama pa na Troy mu dal epten mala ocena ne mozam da svatam zosto tolku mala, dal togas bil so nekoja zgodna riba vo kino pa taa se zapalila na bred pit pa bratov razocaran aaa ke ti eb.m mater ke ti dadam mala ocena ili e drugo rabotava bas sakam da znam :D

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.120
Поени од реакции
9.068
Гледање филм на VHS беше посебно искуство. Влегуваш во видеотека и одбираш еден до два филма макс на касета која мора да ја вратиш наредниот ден (премотана од почеток, јер бон тон).

Каков трејлер какви бакрачи, земаш филм само по препорака ако некој ти го раскажал во маало или ги земаш сите наслови по ред на омилениот актер/актерка.

Тоа време имаше посебен шмек да гледаш филм ама искрено воопшто не ми недостасува. Сега ја имаме целата светска библиотека на дофат со торенти, Netflix, HBO Max, Skyshowtime и слично.

П.С. На Netflix моментално го има индискиот RRR, масивна препорака.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.683
Поени од реакции
88.637

Неодамна го открив каналов, прави ривјуа на акциони филмови од 80те и 90те години, посебна специјалност му е да ги руга сите филмови на Стивен Сигал, дека нормално само за тоа служат :LOL: .

Kajgana Shop

На врв Bottom