Не ми се јасни вакви глупи коментари......еве он да заработува 50 миљона а да донира 1 миљон тоа се 2 посто од годишна плата....нели ништо не е тоа ...Eden milion evra da donira za nego toa e nisto.
Zarabotuva samo od ligata 45 milioni godisno, sosi reklami sigurno 50+...
И не е проблем колку е тоа процентуално за него и дали ќе ги осети, туку се нашол засегнат и сака да донира. Има еден тон тајкуни у Србија кои нема ебан денар да дадат, ама ете дечково од Словенија има емпатија и ќе помогне. Ама и за тоа ќе има некој што ќе ги вага работиве и у тоа ќе најде причина да хејта.Не ми се јасни вакви глупи коментари......еве он да заработува 50 миљона а да донира 1 миљон тоа се 2 посто од годишна плата....нели ништо не е тоа ...
Ти ако зимаш 30.000 месечно тогаш ти според таа математика треба да донираш 7.200 денари.....пошо нели ништо не е тоа...
Имаш ли у животот донирано поише од 100 денари некад?
Shto ti e gajle jas kolku zemam mesecno i dali nekogas sum doniral.Не ми се јасни вакви глупи коментари......еве он да заработува 50 миљона а да донира 1 миљон тоа се 2 посто од годишна плата....нели ништо не е тоа ...
Ти ако зимаш 30.000 месечно тогаш ти според таа математика треба да донираш 7.200 денари.....пошо нели ништо не е тоа...
Имаш ли у животот донирано поише од 100 денари некад?
Не знам кој е поголемо тркало таму, тој или тренерот. Толкав талент, толкав вол се набилда, зошто? Да те ебава кој стигни, наместо да застаниш да издоминираш со 40 поени по натпревар пошто тие што те чуваат до курот не ти се.Со повреден Луни кој играше само 10мин. од клупа ова требаше да биде уште една доминантна утакмица од АД.