НБА сезона 2022/2023

Статус
Затворена за нови мислења.

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.457
Поени од реакции
35.163
Ако го ќарат Ник Нурс, сериозно ќе се изнервирам. :-/
Автоматски споено мислење:

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Прописно шамарање, се глеа да напраил добра анализа Кер.

Мора да се земе сега една во ЛА.

Член од
11 април 2023
Мислења
123
Поени од реакции
342
Со повреден Луни кој играше само 10мин. од клупа ова требаше да биде уште една доминантна утакмица од АД.

Down

Aloysius Devadander Abercrombie
Член од
4 мај 2012
Мислења
4.058
Поени од реакции
7.010
Eden milion evra da donira za nego toa e nisto.
Zarabotuva samo od ligata 45 milioni godisno, sosi reklami sigurno 50+...
Не ми се јасни вакви глупи коментари......еве он да заработува 50 миљона а да донира 1 миљон тоа се 2 посто од годишна плата....нели ништо не е тоа ...

Ти ако зимаш 30.000 месечно тогаш ти според таа математика треба да донираш 7.200 денари.....пошо нели ништо не е тоа...

Имаш ли у животот донирано поише од 100 денари некад?

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.194
Поени од реакции
10.213
Не ми се јасни вакви глупи коментари......еве он да заработува 50 миљона а да донира 1 миљон тоа се 2 посто од годишна плата....нели ништо не е тоа ...

Ти ако зимаш 30.000 месечно тогаш ти според таа математика треба да донираш 7.200 денари.....пошо нели ништо не е тоа...

И не е проблем колку е тоа процентуално за него и дали ќе ги осети, туку се нашол засегнат и сака да донира. Има еден тон тајкуни у Србија кои нема ебан денар да дадат, ама ете дечково од Словенија има емпатија и ќе помогне. Ама и за тоа ќе има некој што ќе ги вага работиве и у тоа ќе најде причина да хејта.

Член од
12 ноември 2022
Мислења
840
Поени од реакции
1.208

Shto ti e gajle jas kolku zemam mesecno i dali nekogas sum doniral.
Doncic e multi milioner samiot neznae kolku stotici milioni ima, pa ako donira eden milion toa za nego e kako lizavce da doniral.

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.926
Поени од реакции
17.920
Извинете за оф опиков, ветувам дека е последен.

Голем кур кој колку пари имал и колку е тоа за него. Човекот сака да испадне господин и да помогне, лично како играч не го сакам, ама после ова има уште поголема почит. Имаш милијардери спортисти кои ги боли кур да дадат цент, нивно право е, ама овие коментари од типот не е ништо за него се глупи многу.

Член од
30 јуни 2020
Мислења
3.159
Поени од реакции
11.863
Со повреден Луни кој играше само 10мин. од клупа ова требаше да биде уште една доминантна утакмица од АД.
Не знам кој е поголемо тркало таму, тој или тренерот. Толкав талент, толкав вол се набилда, зошто? Да те ебава кој стигни, наместо да застаниш да издоминираш со 40 поени по натпревар пошто тие што те чуваат до курот не ти се.
АКО голден одат понатаму ќе биди САМО ради АД и ништо друго. Тркало.

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.457
Поени од реакции
35.163
Сега ја гледав утакмицата, се виде буквално уште првите минути (додека водеа Лејкерс) дека бездушно, без енергија се игра утакмицава. АД е популарна мета (и скроз заслужено, со неговово една игра 100% а следната 10%), ама и другите играа без енергија. Ривс изразито, Леброн со шутирам-кога-сакам кypoболие. Тренерон со it's fine, се-правам-дека не гледам.
Хачимура, Вандо и Шрудер се трудеа, другите тапа.

И повторно премногу еуфорија, овојпат за Вориорс. Ќе си каже човек дека ја победиле серијата, а не дека дозволиле брејк и изгубиле home court. Пази, тимот што е најтиња на гости сезонава. :)

E и сега гледам статистика, 50% шутирале од 3... Втора утакмица по ред скинаа со тројки. Тоа мислите дека ќе се повторува секоја утакмица во серијава?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom