НБА сезона 2022/2023

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
30 јуни 2020
Мислења
3.151
Поени од реакции
11.812
АЈДЕ БАБААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА одиме следна рундаааааааааааааааааа.
Кој да очекуваше дека Мичел и компанија ќе земат само 1 натпревар, ова од вечерва до душа очекувано ми беше ама претходно НЕ дека ќе заврши серијата 4-1. :uzi::uzi::uzi::uzi::uzi::uzi:

Да не ги урочам ама засега се СУПЕР.

Штета Рендал го прееба глуждот и иако се врати еднаш после повреда во ПО и не беше сјајен против Кавси, сепак за понатаму беше потребен во екипата, ќе видиме што ќе прават следно со него.

Jankoff

Run that, pass that.
Член од
4 септември 2019
Мислења
1.732
Поени од реакции
2.823
Бакси најголем срам.
Јас ја гледав четврта четвртина Кингс-Голден Стејт, меч добиен на сила од Дрејмонд Грин, Кари ужасен, Томсон даде еден битен кош..Фокс ужас, цел тим на Кингс ужас освен Малик Монк у 4та, на искуство добиен меч од Голден Стејт, а релативно лоша кошарка изиграа..

Член од
11 април 2023
Мислења
2.156
Поени од реакции
7.215
Какви скапаници се Милвоки.Кога ќе видиш регулар сезона не е право докажување на силата и квалитетот на екипата доволно е да фатиш место во плеј офф каде е друга песна.Мајами цела сезона 8,9,10 место на крај преку плеј ин влагаат и се газат.Штета што се повреди Херо мислам дека е аут до крај

Член од
23 август 2010
Мислења
39.820
Поени од реакции
115.858
Да бе скапаници а 58 победи собраа од 82 утакмици. Тоа што им се повреди Анте на првиот меч ич не е битно нели? Еве нека играа Мајами без Батлер па да видевме како ќе пројдеа. Убаво ги подбра Јанис на прес, ќе ти ебам и новинари и се со тоа глупите прашања.

Милвоки веќе години наназад се во самиот врв и се успешна франшиза. Тоа што сега испаднаа во прво коло е сплет на околности и впрочем во тоа е убавината на кошарката. Сполстра е мноооогу добар тренер, а според мене скроз потценет и не добива доволно внимание од јавноста како некои други. Веќе повеќе од деценија е успешен тренер на Мајами, му пројдоа 300 играчи, ребилди на екипа и пак Мајами е силен и игра убава кошарка.

Член од
1 март 2009
Мислења
8.636
Поени од реакции
10.378
Јанис не играше 2 утакмици. Изгубија 4. Вчера промаши 13! слободни. Убо прашање му постави новинарот. Да, FAILURE е. Како шо беше failure за Леброн, Коби, Стеф, Џордан секогаш кога не освоиле титула. Ако си ол-тајм грејт секоја сезона е TITLE or BUST кога си во прајмот. Не знам шо се лути Јанис.

Член од
12 ноември 2022
Мислења
840
Поени од реакции
1.208
Na Filadelfija itekako im se otvori i olesna patot do finaleto.
Sea treba samo na Seltiksi da gi dobijat i igraat finale.
Mnogu ke bese poteshko ako trebase da gi dobivaat i na Seltiksi i na Baksi. Sea treba samo na ednite da gi sredat.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.820
Поени од реакции
115.858
Јанис не играше 2 утакмици. Изгубија 4. Вчера промаши 13! слободни. Убо прашање му постави новинарот. Да, FAILURE е. Како шо беше failure за Леброн, Коби, Стеф, Џордан секогаш кога не освоиле титула. Ако си ол-тајм грејт секоја сезона е TITLE or BUST кога си во прајмот. Не знам шо се лути Јанис.
Повреден е не знам што не сфаќаш. Еве земи сјеби кичма и иди шутирај па дојди ќе правиме муабет. Баш на хајлајтс го приметив сабајле дека се сецка кога пуца слободни, односно дека не се осеќа комфорно.

Не го правдам нешо сеа ама реално така е и во право е, не може Милвоки секоја година да освојува. Многу добра споредба му направи на новинарот, живот иде даље, следна година да бидеме подобри и тоа е тоа.

Член од
12 ноември 2022
Мислења
840
Поени од реакции
1.208
Grkot igrase samo na 2 utakmici, edna pobedija edna izgubija.
Drugite 3 gi izgubija bez Janis, ja racuname i prvata kako da ne igral bidekji igrase samo 10 minuti i se povredi.

Da igrase na site utakmici nemase da pretnat Majami.

Член од
11 април 2023
Мислења
2.156
Поени од реакции
7.215
Grkot igrase samo na 2 utakmici, edna pobedija edna izgubija.
Drugite 3 gi izgubija bez Janis, ja racuname i prvata kako da ne igral bidekji igrase samo 10 minuti i se povredi.

Da igrase na site utakmici nemase da pretnat Majami.
Гркот на сите утакмици изгуби немаше ни една победа

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom