Евролига 22/23

Кој ќе ја освои Евролигата?

• Вкупно гласачи
    13
  • Гласањето е завршено на .
Член од
23 август 2010
Мислења
39.881
Поени од реакции
116.183
Убаво кажав Реал добива 3-1,еве ја победата на партизан сега следат 3 за Реал.Следната ќе ги стопат со 15 разлика
Чекај малце, ти викаше дека нема Партизан да игра плејоф, што е работа, што бидна?

Член од
11 април 2023
Мислења
2.158
Поени од реакции
7.221
Чекај малце, ти викаше дека нема Партизан да игра плејоф, што е работа, што бидна?
Сплет на околности лош ден кај противниците им се поклопија коцките,да беа руските екипи друга приказна.

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Без Таварес, Партизан е во многу поизгледни шанси да оди на Ф4. Верувам дека Реал ќе одговори нареднава и ќе израмни на 1-1 со полесна победа, но со ваква игра тешко да враќа брејк во Белград. Клучно ќе биди според мене повредава на Таварес, премногу губат без него и во одбрана и во напад, башка и Поирер што им фали. Вчера со Јабусел, Дек и Рендолф крпеа на центар, ептен лошо изгледаше тоа. Да не зборуваме и како имаат огромна предност кај тренерите, Чус е светлосни години поназад од Обрадовиќ.

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.932
Поени од реакции
17.947
Сплет на околности лош ден кај противниците им се поклопија коцките,да беа руските екипи друга приказна.
Иста мантра слушам како оние што завршија во ТОП 10. А и не сакате да разберете дека на клупата на Партизан е најдобриот европски тренер на сите времиња, затоа вака зборувате.

Член од
11 април 2023
Мислења
2.158
Поени од реакции
7.221
Иста мантра слушам како оние што завршија во ТОП 10. А и не сакате да разберете дека на клупата на Партизан е најдобриот европски тренер на сите времиња, затоа вака зборувате.
Ме заболе мене за звезда и за партизан.Не го оспорувам квалитетот на Обрадович уште од времето кога со Реал и ПАО земаше титули се знаеше за каков тренер станува збор.

Член од
11 април 2023
Мислења
2.158
Поени од реакции
7.221
Денес очекувам победи на Олимпијакос и Барса.
Инфо за повредата на Таварес

Член од
18 декември 2019
Мислења
600
Поени од реакции
1.666
Неколку пати сезонава сум ги гледал Фенербахче и на секој натпревар Калатес бил неописливо лош, така и вечерва против Олимпијакос. Најодвратна екипа ми се, никако не можам да ги поднесам.
Сепак вечерва одиграа солидно и тоа без Вилбекин, ама Олимпијакос со тројки ги решија.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.539
Поени од реакции
17.958
Vilbekin i taka sezonava igra u losa forma.Ama ipak e igrac sto moze da resi utakmica

Sent from my SM-A325F using Tapatalk

The xx

Russia state-affiliated bot. ☑️
Член од
8 април 2013
Мислења
7.136
Поени од реакции
13.470
Ауууу кои +18 сцени во Белград :D

Kajgana Shop

На врв Bottom