- Член од
- 29 јуни 2014
- Мислења
- 25.998
- Поени од реакции
- 42.712
дали ако пишеш у био "биг дик 25 цм" шансите се зголемуваат за наоѓање match?
pa ako ne sfati do sega takvi sakame jas gi sakam od 20 do 24... posle mrcat za brak, deca i nekoj drugi gluposti...Ќе те вади кај помлади девојчиња од 20 год. Тие полесно се лажат. Кај постари помудри, позрели жени тешко, тукуречи немогуча мисија.
probaj i kaziдали ако пишеш у био "биг дик 25 цм" шансите се зголемуваат за наоѓање match?
Жабата видела оти коњот го подковуваат, па дигнала и она нога...pa ako ne sfati do sega takvi sakame jas gi sakam od 20 do 24... posle mrcat za brak, deca i nekoj drugi gluposti...
Автоматски споено мислење:
probaj i kazi
Random brojki se za amateri kako ovoj sho ja otvoril temava, ako si samouveren nema sho da pishuvash cm i da merish ...nego ke se shiri muabet(pogotovo ako nekoja orospija go shiri muabetot oti e relevanten izvor).дали ако пишеш у био "биг дик 25 цм" шансите се зголемуваат за наоѓање match?
paaa ne bash na ovaa strana na svetot ne e toa problem, zatoa i pisav go east...Жабата видела оти коњот го подковуваат, па дигнала и она нога...
Џабе и лепота и кеш ако не знаеш да напраиш муабет и не знаеш како со луѓе.Шта речи а не заплакати
Џабе цела таа хемија и протеини ако си фаца маслинка, неможеш да ја тепаш природната градба, или си крупен или си шиш миш малецко, далеко е 45 од старост, то ти е најдобри години, а иначе лепота е небитен фактор и обично иде уз банкомат, покажи кеш а лепотата може само да ти е бонус. Колку има лепотани па сингл.
И тука лежи проблемот зошто доста луѓе се сами, па уште кога доаѓаат на кајгана да си ги решат љубовните проблеми или да се пожалаaт на спротивниот пол...Џабе и лепота и кеш ако не знаеш да напраиш муабет и не знаеш како со луѓе.
Нит сум убав, нит сум богат, нит барам убава нит барам богата.
Барам некој што нема да ми јебе психичко здравје и ќе ми биде интересно со неа и во парк на фиљан/пиво, и дома на нетфликс и на возење со кола низ ск или некоја лабава шетња. Убаво да ми биде и да праиме муабет за глупости и сериозни теми а и да седиме и гледаме у точка/телефони.
Има разлика. Кеш се праи, лепота поминува. Вајбот што го дава човек е најбитен!
Колку си само во право со оваа болдираново..Сум бил во таква веза исцеден ко лимон(енергиски) и таман да ми го зададе и последниот удар да ме докрајчи(да ја побарам за жена веднаш и да не одолговекувам више,таков во незавидна положба) погледнав со последни сили накај небото и загрме во истиот момент а тоа беше знак-НЕМОЈ ни во лудило!!!И се повлеков истиот момент,се ресетирав и се вратив во почетна позиција...Џабе и лепота и кеш ако не знаеш да напраиш муабет и не знаеш како со луѓе.
Нит сум убав, нит сум богат, нит барам убава нит барам богата.
Барам некој што нема да ми јебе психичко здравје и ќе ми биде интересно со неа и во парк на фиљан/пиво, и дома на нетфликс и на возење со кола низ ск или некоја лабава шетња. Убаво да ми биде и да праиме муабет за глупости и сериозни теми а и да седиме и гледаме у точка/телефони.
Има разлика. Кеш се праи, лепота поминува. Вајбот што го дава човек е најбитен!
Нема врска тоа, жена и на 60 ако сака ке најде некој помлад да и го свирне за без пари додека кај машките нема теорија без кешПази, кај жена, не знам кој ве излажал дека кај маж работи до поише години.
Само тешете си се меѓу себе при феминацистичкиот кружок.Пази, кај жена, не знам кој ве излажал дека кај маж работи до поише години.
Zemi uci od pomladi, za pocetok od deckoto nad tebe sto ima iskomentirano.Само тешете си се меѓу себе при феминацистичкиот кружок.
Само тешете се вие во феминацистичкиот кружок, тоа единствено ви остана…Zemi uci od pomladi, za pocetok od deckoto nad tebe sto ima iskomentirano.