Tinder

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.611
Поени од реакции
24.986
Ќе те вади кај помлади девојчиња од 20 год. Тие полесно се лажат. Кај постари помудри, позрели жени тешко, тукуречи немогуча мисија.
pa ako ne sfati do sega takvi sakame :icon_mrgr: jas gi sakam od 20 do 24... posle mrcat za brak, deca i nekoj drugi gluposti...

Автоматски споено мислење:

дали ако пишеш у био "биг дик 25 цм" шансите се зголемуваат за наоѓање match?
probaj i kazi :lolzz:

Ocajna

Domakjinka
Член од
29 јануари 2007
Мислења
1.866
Поени од реакции
3.082
pa ako ne sfati do sega takvi sakame :icon_mrgr: jas gi sakam od 20 do 24... posle mrcat za brak, deca i nekoj drugi gluposti...

Автоматски споено мислење:

probaj i kazi :lolzz:
Жабата видела оти коњот го подковуваат, па дигнала и она нога...

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.762
Поени од реакции
5.044
дали ако пишеш у био "биг дик 25 цм" шансите се зголемуваат за наоѓање match?
Random brojki se za amateri kako ovoj sho ja otvoril temava, ako si samouveren nema sho da pishuvash cm i da merish ...nego ke se shiri muabet(pogotovo ako nekoja orospija go shiri muabetot oti e relevanten izvor).

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.567
Поени од реакции
5.612
Шта речи а не заплакати:icon_lol:
Џабе цела таа хемија и протеини ако си фаца маслинка, неможеш да ја тепаш природната градба, или си крупен или си шиш миш малецко, далеко е 45 од старост, то ти е најдобри години, а иначе лепота е небитен фактор и обично иде уз банкомат, покажи кеш а лепотата може само да ти е бонус. Колку има лепотани па сингл.
Џабе и лепота и кеш ако не знаеш да напраиш муабет и не знаеш како со луѓе.
Нит сум убав, нит сум богат, нит барам убава нит барам богата.
Барам некој што нема да ми јебе психичко здравје и ќе ми биде интересно со неа и во парк на фиљан/пиво, и дома на нетфликс и на возење со кола низ ск или некоја лабава шетња. Убаво да ми биде и да праиме муабет за глупости и сериозни теми а и да седиме и гледаме у точка/телефони.

Има разлика. Кеш се праи, лепота поминува. Вајбот што го дава човек е најбитен!

Z

zmej gorjanin

Гостин
Барам некој што нема да ми јебе психичко здравје и ќе ми биде интересно со неа и во парк на фиљан/пиво, и дома на нетфликс и на возење со кола низ ск или некоја лабава шетња. Убаво да ми биде и да праиме муабет за глупости и сериозни теми а и да седиме и гледаме у точка/телефони.

И тука лежи проблемот зошто доста луѓе се сами, па уште кога доаѓаат на кајгана да си ги решат љубовните проблеми или да се пожалаaт на спротивниот пол...

Последно уредено од модератор:
Член од
4 август 2018
Мислења
1.555
Поени од реакции
3.342

Колку си само во право со оваа болдираново..Сум бил во таква веза исцеден ко лимон(енергиски) и таман да ми го зададе и последниот удар да ме докрајчи(да ја побарам за жена веднаш и да не одолговекувам више,таков во незавидна положба) погледнав со последни сили накај небото и загрме во истиот момент а тоа беше знак-НЕМОЈ ни во лудило!!!И се повлеков истиот момент,се ресетирав и се вратив во почетна позиција...

Хептаграм XI

Ἱερὸς Γάμος
Член од
13 февруари 2010
Мислења
12.249
Поени од реакции
12.260
Не знам зошто ли само помислев дека тука се зборува за Tidal. :LOL:

.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.559
Поени од реакции
11.542
Пази, кај жена, не знам кој ве излажал дека кај маж работи до поише години. :icon_lol:
Нема врска тоа, жена и на 60 ако сака ке најде некој помлад да и го свирне за без пари додека кај машките нема теорија без кеш

Член од
6 декември 2022
Мислења
960
Поени од реакции
1.463
Пази, кај жена, не знам кој ве излажал дека кај маж работи до поише години. :icon_lol:
Само тешете си се меѓу себе при феминацистичкиот кружок.

Kajgana Shop

На врв Bottom