Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.
Многу осетливи и нежни станале ќумбињава..

На времето со упаљачи, камења и биљард топки идеа на стадион навијачите!!
Се знаеше. Ни црн, ни бел, не застануваш, а не пак да славиш гол пред противничка трибина!
Немаше вакви дискриминации и пед*рски правила!

Зошто ретко ја отворам темава. Скоро сите навивачи на миланските клубови се нежни како снегулки. Немам лезет ни да ги шибам, ни малку отпор не пружаат.
Јувентус бил и ќе остане институција во фудбалот.

Sent from my ...

Зошто ретко ја отворам темава. Скоро сите навивачи на миланските клубови се нежни како снегулки. Немам лезет ни да ги шибам, ни малку отпор не пружаат.
Јувентус бил и ќе остане институција во фудбалот.

20220604_102136.jpg

Јувентус бил и ќе остане Kриминална институција во фудбалот.

Sent from my ...
Во право си.

Пред 10тина години по Запата со нож фрлија навивачите на Аталанта и никому ништо, сега ова пичлемето се навредило шо му викале, да не сака аплауз и цвеќе да му даат.

Doprva ke bide interesno ako Atalanta ja pobedi iscrpenata Roma i naredno kolo realno Inter doma treba da go pobedi Lacio site ke bidat vo igra.
Еее до кај стаса работава…
Да се молиш Рома да киксне у Бергамо, за големиот Милан да може да го помириса 4-то место…
И тоа под услов самиот да не киксне против ултра-јакиот Лече…
Луда машта шта ти ради… :rolleyes:

Паљо Баскирото ќе се погрижи за Милан :kafence:

Не е проблем ова со Лукаку иако пак и пак се изглупираа - казна, па одвиена жалба, па ај председател на федерација ќе реагира...Истото и со банот на Мурињо па важеше па не па да ....па казната на Јуве...мајтап од лига

Друг проблем е шо 1000000 други лица јаделе и појаки расистички напади пособено Балканските играчи ама тогаш не е расизам.

Да му ебам ѓупскиот

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom