Им го закопа Енцисо, исто како Влахович што му го закопа на еден еминентен фан на Челзи на форумот.Какво голчиште постигна Енцисо, секоја чест за дечкото.
Брајтон имаат страшен скаутинг, одличен тим склопија без многу расфрлање со пари.
Емери е доктор и со умрен Арсенал го вадеше максимумотУнаи Емери си го најде новиот Виљареал/Севиља во Астон Вила. Mid table тим што одговара на неговите тренерски способности и амбиции.
Може нема да им донесе титула на Астон Вила, меѓутоа ако има подршка од управата може да ги направи редовен учесник во европските натпреварувања (Конференциска Лига или Лига Европа).
Ако се случи тоа, јас да сум ко вашата управа ќе им испратам од мене некој милион на Челзи како понада и во знак на утеха.Емери е доктор и со умрен Арсенал го вадеше максимумот
Автоматски споено мислење:
Мудрик има клаузула ако ги испадне Челзи, Шахтјор да им вратат парите?
Имаше ваков старт и со Арсенал. Штета што го наследи најтоксичниот тим што постоел последните декади, па имаше лош мандат на крај. Со истите паразити Артета имаше низа од цели 2 месеца без остварена победа.Унаи Емери си го најде новиот Виљареал/Севиља во Астон Вила. Mid table тим што одговара на неговите тренерски способности и амбиции.
Може нема да им донесе титула на Астон Вила, меѓутоа ако има подршка од управата може да ги направи редовен учесник во европските натпреварувања (Конференциска Лига или Лига Европа).