Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Treba da se uplasham od toa sto denes mu e rodenden ?
Milano e mnogu pokvalitetna ekipa od Partizan, iako na tabelata ne izgleda taka.
Види ти треба да се плашиш од многу работи во животот неповрзани со кладење, ама тоа е друга тема на разговор. Играј што сакаш само немој да квичиш после дека не СТАВИЛЕ Милано поени и слични глупоштии.

Види ти треба да се плашиш од многу работи во животот неповрзани со кладење, ама тоа е друга тема на разговор. Играј што сакаш само немој да квичиш после дека не СТАВИЛЕ Милано поени и слични глупоштии.
Не прави мувла ќути си уплатена е на јака сума.После утакмица пишувај што сакаш

Не прави мувла ќути си уплатена е на јака сума.После утакмица пишувај што сакаш
Нема што да правам јас мувла, му кажувам дека често игра необјективно и треска зелени. Јас ништо ја немам играно, no bet е мечов за мене, ама лично не би играл 1 со оглед на лабилноста на Милано како екипа.

zasto be da ne se proba 100ce.. od kade znaes.. Ja vaka se poebav na 0-2 koga gubese Milvoki u finaleto bese nekoja jaka kvota za da osvoi, sea ne mi teknuva bas kolkava, mislam 90 koef bese, si rekov ke frlam 100ce i na kraj ne frliv se zaebav...
Реално за 100че уплата не вреди ни муабетов да го тепаме. Пушти ја и свиркај си.

Дека не употребуваш мозок во многу наврати, од тоа треба да се плашиш.

Dobro Stefan
Автоматски споено мислење:

Brajant
Автоматски споено мислење:

Da si kazam ne mi odi ic vo posledno vreme.
Nareden mesec ocekuvam da se krenam na NBA Playoff. Ke se igra na jaka uplata

Последно уредено:
Larkin trebase da igra vcera, pred samiot pocetok na utakmicata izleze deka nema da igra pa zatoa koef za 2ka skokna od 1.9 do 2.20.
A Balbaj koj e toj, cela sezona na edna utakmica nema igrano, a inace vo karierata vo prosek stava 3 poeni. Znaci nisto ne menuva dali Balbaj igra ili ne, ne e kosarkar, vo cela kariera stava samo po eden kosh na utakmica...
Bi se kladel povtorno vo sekoe vreme na Efes protiv Zvezda, i bez Micic i Larkin i taka Efes e pojaka ekipa.
Ојде возот Илзе...

Фала за Милано денес, иако беше тешка за гледање. Ја играв со Шарлот 2 и Халибартон + ми го даде у продолженија. Братот цела утакмица асистираше 19 асистенции за во 5 мин да даде 15 коша.:vozbud:

Фала за Милано денес, иако беше тешка за гледање. Ја играв со Шарлот 2 и Халибартон + ми го даде у продолженија. Братот цела утакмица асистираше 19 асистенции за во 5 мин да даде 15 коша.:vozbud:
Па нели слаб е Халибртон според тебе?

Па нели слаб е Халибртон според тебе?

Кај сум пишал тоа, не памтам. Можно е да сум му пцуел 300 мајки ако ме има соборено на некој тикет.:ROFLMAO: Сношти имаше 15 у регуларен дел, среќа Хјустон погоди тројка у последна секунда и отиде у продолженија.

@izimanisnajper шо мислиш за Лејкерс со Торонто? Солидна квота се со Фила 1 и Ембид+.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom