Кладилница (Генерална дискусија)

B

BigMac

Гостин
По која основа? Знаеш дека Ефес последниве пет години токму овој период ги пали моторите. Иако нема да игра Мициќ, Ѕвезда е во баш сериозна дупка во моментов. Кампацо им ја поремети и таа малку хемија што ја имаа, плус Вилдоза не знае за себе по мини-скандалот со девојка му.

Ако би играл Евролига, можеби би ја бркал повеќе Фенербахче двојка. Макаби е ужасно нестабилен.
@RATM
Screenshot_20230308-221407_Chrome.jpg
@RATM @izimanisnajper сигурната 2ка
Screenshot_20230308-222352_Chrome.jpg

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Супер ако си ја изиграл Ѕвезда. Претпазливоста беше оправдана секако, без разлика на исходот краен. Резултатот го набилдаа за две минути на крај.

Патем, јас не ја прогнозирав Фенер, туку ако би ги играл денес, ќе ставев на Турците, кои, сепак, не загубија убедливо и не беа згазени, како што рече.

B

BigMac

Гостин
Супер ако си ја изиграл Ѕвезда. Претпазливоста беше оправдана секако, без разлика на исходот краен. Резултатот го набилдаа за две минути на крај.

Патем, јас не ја прогнозирав Фенер, туку ако би ги играл денес, ќе ставев на Турците, кои, сепак, не загубија убедливо и не беа згазени, како што рече.
Не беа згазени ама изгубија за победа на Макаби беше 1.95 битно е фатена.Дали 4 или 10 победа е победа ,за Звезда не коментирам кецот беше и 2.3 па после почна да паѓа се знаеше дека ќе им се истурат,.Јас само звезда ја изиграв 1 сингал на 40к на 2.15 коефициент ја фатив требаше и Макаби да ја врзам се заебав тоа е.Макаби ја пишав на друг тикет во игра сум и на тој.

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.293
Поени од реакции
3.328
Без Мициќ, Ларкин и Балбај ова беше поклон..
А Макаби у Израел Бостон да му дојде ќе се јадат..

Член од
17 декември 2019
Мислења
2.508
Поени од реакции
4.271
Видов сега на Максбет во специјални игри тенис, има 100 коефициент за Џокович да го освои секој турнир на кој што ќе настапи годинава.. Вреди да се одигра едно 100че...

B

BigMac

Гостин
Видов сега на Максбет во специјални игри тенис, има 100 коефициент за Џокович да го освои секој турнир на кој што ќе настапи годинава.. Вреди да се одигра едно 100че...
Да да на земја сигурно се ќе освои, не си играј бајрам со паметот.

Член од
17 декември 2019
Мислења
2.508
Поени од реакции
4.271
Да да на земја сигурно се ќе освои, не си играј бајрам со паметот.
zasto be da ne se proba 100ce.. od kade znaes.. Ja vaka se poebav na 0-2 koga gubese Milvoki u finaleto bese nekoja jaka kvota za da osvoi, sea ne mi teknuva bas kolkava, mislam 90 koef bese, si rekov ke frlam 100ce i na kraj ne frliv se zaebav...

Член од
12 ноември 2022
Мислења
840
Поени од реакции
1.208
Без Мициќ, Ларкин и Балбај ова беше поклон..
А Макаби у Израел Бостон да му дојде ќе се јадат..
Larkin trebase da igra vcera, pred samiot pocetok na utakmicata izleze deka nema da igra pa zatoa koef za 2ka skokna od 1.9 do 2.20.
A Balbaj koj e toj, cela sezona na edna utakmica nema igrano, a inace vo karierata vo prosek stava 3 poeni. Znaci nisto ne menuva dali Balbaj igra ili ne, ne e kosarkar, vo cela kariera stava samo po eden kosh na utakmica...
Bi se kladel povtorno vo sekoe vreme na Efes protiv Zvezda, i bez Micic i Larkin i taka Efes e pojaka ekipa.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.521
Поени од реакции
114.674
Играте против големиот Жељко, вие си знаете.

B

BigMac

Гостин
Милано денес излага со комплетна постава само Lugi Datome е под знак прашалник,се врати и Пангос ,очекувам победа од +10 на Милано

Kajgana Shop

На врв Bottom