Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Како вуду врачеви да не' имаат колнато пред ова Ел Класико...

Ептен е веројатен пораз утре. Се надевам нема да биде преголем, барем да сме во игра за реваншот.

Без 3цата главни играчи у офанзива сезонава, Педри, Дембеле и Левандовски.
На тоа додади го пичкарскиот пристап на Чави...

Ај што нема да дадеме гол, нема, ама барем да се јаде резултатот за втората утакмица да биде интересна.

Mene me zagrizuva poveke Valensija vo nedela otkolku denes. Vikendot bez pola sostav, ofanziva skoro i da nema.

Fali i denes nekoj da se povredi za da bide kompletna slikata.

Се под 3 гола да примиме е ок. Само да не ни се деси потоп :unsure:

Кристенсен исто се повредил...не ми се ни гледа оваа, надвор од секоја вера е ова. Втевме втевме ротиравме ротиравме на крај в дуп во најбитниот дел од сезоната.

Sent from my Pixel 7 Pro using Tapatalk

Одбраната е скоро комплетна, фали само Кристенсен. Мора да стартува со Араухо Кунде и Балде во задната линија, секоја друга калкулација на нивна сметка ќе биде кривица на Чави.

Се некако ми оди дека пак ќе го стави Алба на местото на Балде, е тек тогаш треба да гасиме тв и да не се замараме.

Последно уредено:
Ми се гади од оваа игра...

Симеоне е Пеп за Чави.

Ми се гади од оваа игра...

Симеоне е Пеп за Чави.

И кога не треба се мрчи. Шо не ти беше погодено сега? Без најбитните играчи ги тепавме Реал на Бернабеу. Класична Анчелоти тактика му направи Чави на Карло.

Ова Чавиво од големиве екипи само Реал го има тепано и тоа 3 пати :pos:

И кога не треба се мрчи. Шо не ти беше погодено сега? Без најбитните играчи ги тепавме Реал на Бернабеу. Класична Анчелоти тактика му направи Чави на Карло.
Не сакам бе брат ваква игра, не сакам!

Пристапот е пичкарски.
Во гужва во 16ник, шансите дека ќе ни дадат гол се многу големи.
Реално имавме среќа утакмицава, башка што Чави ќе мисли дека исто ќе е на Кампот, ќе игра канцер игра и ќе ни шибнат 2-3 гола...

Фати после Барса максимум ќе му биде Хетафе или Селта. Изгубен во простор и време, само штета ни прави. Немам замерки за Чави, одличен резултат. Со втор состав ова е премија. Араухо е Бог, целата одбрана денес без грешка, шут немаа во гол.

Sent from my Pixel 7 Pro using Tapatalk

Не сакам бе брат ваква игра, не сакам!

Пристапот е пичкарски.
Во гужва во 16ник, шансите дека ќе ни дадат гол се многу големи.
Реално имавме среќа утакмицава, башка што Чави ќе мисли дека исто ќе е на Кампот, ќе игра канцер игра и ќе ни шибнат 2-3 гола...

Прво немаме тркачи кои ке се бркаат по терен. Реал ке не изеде у тој сегмент. При отворена игра одма ке не фатат на контри - Алонсо е преспор за да покрие. Напад немавме никаков, спор Феран и непрецизен Рафиња. Јас сум задоволен, се надевам на домашен ке играме малку побрзо и по отворено.

Чави ако нападнеше ќе изгубеше ко магаре, нема шо да бараш на Бернабе атрактивен напаѓачки фудбал а пола состав ти е во аут.

Некој да ни дадеше нерешено пред натпреварот ќе прифативме со две раце, така да трајте си, предобар резултат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom