Pa i ovie sto ti gi kazuvam se livadarki ama ne e moralno da imaat kuce, tuku si nasle drugo hobiA sto ima vrska edno so drugo ziti se.
Ne site 30+ slobodni zeni so djukeli po difolt se livadarki.
Pa i ovie sto ti gi kazuvam se livadarki ama ne e moralno da imaat kuce, tuku si nasle drugo hobiA sto ima vrska edno so drugo ziti se.
Ne site 30+ slobodni zeni so djukeli po difolt se livadarki.
A toa hobi bi bilo sto, cisto onaka kolku da sme nacisto dali go sfati poimot livadarka ?Pa i ovie sto ti gi kazuvam se livadarki ama ne e moralno da imaat kuce, tuku si nasle drugo hobi
Mislam deka ne treba da se stava akcent na majcinskiot instinkt za livadarkive kako sto spomnuvas so kucinjava tuku opsto na bilo koe hobi sto ke gi zanimava samo da ne vleguvaat vo seriozna vrska/brakA toa hobi bi bilo sto, cisto onaka kolku da sme nacisto dali go sfati poimot livadarka ?
Ne vo seriozna vrska brak, tuku totalna nezainteresiranost za mazi, ona bukvalno totalna nezainteresiranost. Ni za zeni vo slucaj nekoj da pomisli deka se nastrani.Mislam deka ne treba da se stava akcent na majcinskiot instinkt za livadarkive kako sto spomnuvas so kucinjava tuku opsto na bilo koe hobi sto ke gi zanimava samo da ne vleguvaat vo seriozna vrska/brak
Зашто го цензурирала лицето на кучето ?!
peer, tipkata e ok ako sakas avanturi/turizam youtuberi. e sega bas pogaga nekolku definicii ovde, sama patuva, kuce ima duri i planinar e, i toa lud planinar sto saka da dzogira nekoj ludi ruti na planina, ima edna takva pocnuvajki u kosovo, pa albanija pa crna gora so trcanje so ja pravese niz toa planinite tamu, nekoja tura sto faka nedela dena tamu ona ja pravi za 3... gi ispolnuva bukvalno site sterotipovi sto gi spomnavte, mi ja smenivte duri i percepcijata za neaЗашто го цензурирала лицето на кучето ?!
Се уфилмала дека и е дете па страв и е на и го украде албанска мафија и да го продаде на запад ?
Замисли ја таа глетка, тој шок.www.instagram.com
Незаинтересираност?! Нека доведе некој спортски клуб во твојот град играч црнец. Да видиш како им живнува либидото, на ред ќе чекаат пред неговиот стан заради “обработка“.Ne vo seriozna vrska brak, tuku totalna nezainteresiranost za mazi, ona bukvalno totalna nezainteresiranost. Ni za zeni vo slucaj nekoj da pomisli deka se nastrani.