Decki, I regret nothing!
Ne ve trolav, doagjav od ubavo mesto so predlogot, Jodorowsky mora da se iskusi. Spored mene mislam deka bese okej voved za ako nekogas ste se dvoumele za toa sto pravi ovoj reziser i od kaj da pocnete so nego. Tie sto ve izbedirav se nadevam nema dolgo da go drzite protiv mene.
Patem, heads up za Wildcat, go ima na Prime Video vo slucaj ako ste pretplateni.
Baboo! You foxed eared asshole!
Filmot raskazan vo edna scena od Archer ama oti
@Red John gleda fudbal ko bot mesto da dobiva na klasa gledajki filmovi so nas vo klubot, nemam so kogo da se smeam na Wildcat, film za ocelot, neblagodarno narecrn buyers remorse!
Edna ocena ima plus za site Archer referenci sto gi napraviv dodeka go gledav.
Filmot kako dokumentarec e odlicen, nudi zabava dovolno, glumata nula (dokumentarec e, cudno bi bilo ako nekoj ustvari glumi?), ima mnogu wholesome i nezni momenti i e dovolno brutalen koga saka so poraki. Se toa vo red.
Mene mi smetase toa sto e tesko da socuvstvuvas so mentalno nestabilni likovi kako Henry. Klinicki slucai kako nego ne moze da gi gledas i da racionaliziras i nivnite akcii ke mi bidat sekogas poenigmaticni i nejasni poveke od sekoj film na Jodorowsky. Likot e za pod nadzor a ne da izigrava Mogli niz nekoja random shuma. Takva izoliranost e tesko podnosliva za cvrsti karakteri ne pa za vakvi nepresmetlivi. Tuka bese smestena cela moja empatija, zosto nekoj ne go zgrizi, se drugo bese nekoj si ego trip poistovetuvajki go prirodniot tek na prirodata kako personal achievements! Go izrasna on toj macor kolku sto go izrasnav jas
@Џонтра Волта na forum, tehnicki da no ne navistina.
Ocekuvav kako vo Chronicle od dokumentaren found footage da premine vo villain origin story, konkretno koga SPOILER go upukaa Khan SPOILER. No, ne e bitno, brzo proagja vreme i bese dobar potsetnik deka moze da se uziva i vo dokumentarki i se sekogas izvor na prikazni koi moze da te fasciniraat samo poradi faktot deka postojat. Sepak Tiger King koga zborime za dokumentarci i golemi macki e sekogas podobar izbor, da, duri koga zborime i za dramata vo sporedbi.
3 od 5
@Zlatikevichius
PS ako moze
@Zlatikevichius da ne si go minimizira pregolemiot uspeh sto e filmskiot klub i da go smeni naslovot na temava brisejki go toa “treta srekja” sto implicira deka sme failnale dva pati Ili demek edvaj opstojuvame, please.